Vitamix A2500i Ascent Rood
De Vitamix Ascent A2500 is een premium blender van hoge kwaliteit. Dit model komt met 3 automatische programma's, een digitale timer en een variabele snelheidsregeling. De Ascents serie is zeer veilig. Wanneer de deksel van de container wordt gehaald stop

Vitamix staat bekend om het maken van de meest krachtige en effectieve blenders ter wereld. Met de Ascent-serie heeft Vitamix hun blenders geüpdatet met de nieuwste technologie en toch de kracht en efficiëntie behouden waar ze bekend om staan. De Ascent-serie beschikt over NFC-technologie die automatisch detecteert welke mengpot wordt gebruikt en past de motorinstellingen hierop aan. De A2500 maakt gebruik van een analoge draaiknop en fysieke tuimelschakelaars met een eenvoudig digitaal display.

Perfect voor dagelijks gebruik
Vitamix-blenders worden consequent beoordeeld als de beste blenders op de markt, en dat is omdat ze zijn gebouwd volgens commerciële normen. Ze zijn gebouwd op tolerantie die veel verder gaat dan wat ze in het echte leven zullen tegenkomen. Weinig mengers geven zulke consistente resultaten - zelfs noten en dadels worden vermengd met de kleinste deeltjes. De Vitamix A2500 beschikt over een 1400 watt motor en een robuuste roestvrijstalen mesunit die bijna onverwoestbaar is. Gebouwd als een tank, zal een Vitamix de laatste blender zijn die je ooit zult kopen.

Eenvoudige en duidelijke bedieningselementen
De bedieningselementen op de Ascent A2500 zijn eenvoudig. Draai aan de analoge draaiknop links om het vermogensniveau van 1-10 te selecteren. Draai naar rechts om een ​​van de drie ingebouwde programma's te selecteren (smoothie, bevroren dessert, warme soep). Met een pulsschakelaar kunt u pulsen met hoge snelheid handmatig bedienen. Het digitale display toont de resterende tijd voor elk programma. Wanneer u de blender handmatig gebruikt, geeft het digitale display de verstreken tijd weer, zodat u uw eigen recepten kunt volgen.

NFC-technologie
De Ascent-serie is voorzien van NFC-technologie (Near Field Communication) waarmee de blender kan detecteren welke mengkom is aangesloten en de instellingen dienovereenkomstig aanpassen. Het is ook een veiligheidsfunctie, omdat de blender niet werkt tenzij de mengpot op de juiste manier aan de basis is bevestigd. Alle Ascent mengpotten zijn BPA-vrij en bestand tegen natuurlijke verkleuring van producten zoals bieten of wortels. Ze zijn ook vaatwasmachinebestendig.

Maak meer dan alleen smoothies
Vitamix-blenders staan ​​bekend om het maken van smoothies van restaurantkwaliteit met hun krachtige motoren en efficiënte bladen. Zelfs hardere ingrediënten zoals spinazieblaadjes en dadels vermengen zich tot een absoluut vloeiende consistentie. Maar de Vitamix A2500 kan veel meer dan alleen smoothies doen, waaronder:

  • Rauwe soep
  • Verwarmde soep (de wrijving van de bladen verwarmt de soep in slechts 5 minuten met heet water)
  • Hummus
  • Dips
  • Sauzen
  • Crushed ice
  • Pindakaas
  • Slagroom
  • Bevroren sorbet
  • En nog veel meer...

Deksel en stamper 
De Ascent-serie blenders zijn de eerste van Vitamix met een doorzichtig deksel. Hierdoor kunt u tijdens het mengen in de container kijken. Het is vooral handig bij het gebruik van de stamper. De stamper past in het gat in het deksel en stelt u in staat ingrediënten te manipuleren tijdens het mengen. Het is lang genoeg om de inhoud van de mengpot effectief te verplaatsen en te roeren zonder contact te maken met de messen.

Onze evaluatie
Zoals met elke Vitamix, kunt u er zeker van zijn dat wat u ook mixt, zeer effectief zal worden verwerkt. Alle Ascent-modellen presteren hetzelfde - de verschillen tussen modellen liggen in de interface, beschikbare programma's en de kleuren / afwerkingen. De A2500 is genoeg voor veel gebruikers, omdat deze goed geprijsd is en beschikt over voldoende vermogen, eenvoudige bediening, 3 programma's en NFC-technologie. Daarnaast is de blender uiterst veilig!

Lees meer
Geen reviews gevonden
Bezorginformatie
Veelgestelde vragen