Vita5 Nobel droogoven met 10 laden
Niet meer leverbaar - De professionele Vita 5 droogoven met tien laden is de grootste Vita 5 in het assortiment. Hoewel hij op het aanrecht past, is hij breder dan zijn broertjes met 6 en 9 laden. Het temperatuurbereik is 5 graden meer dan de beide andere

Niet meer leverbaar - De professionele Vita 5 droogoven met tien laden is de grootste Vita 5 in het assortiment. Hoewel hij op het aanrecht past, is hij breder dan zijn broertjes met 6 en 9 laden. Het temperatuurbereik is 5 graden meer dan de beide andere droogovens, namelijk van 30 tot 75 graden. De tien laden zijn van roestvaststaal gemaakt, daarbij komen 10 kunststof matten – extra fijnmazig – en 5 non-stick matten. Ook een opvangbak – die tevens dienst kan doen als fruitleer-la – is inbegrepen.

 

Waarom zou u kiezen voor de Vita 5 met 10 laden

  • Grote professionele droogoven;
  • 10 roestvaststalen laden plus 10 fijnmazige vellen;
  • 5 non-stick laden;
  • Met opvangbak c.q. fruitleer-la;
  • Sterke 1000 Watt motor;
  • Gelijkmatige, horizontale droging;
  • Temperatuur en tijd zelf in te stellen;
  • Glas met roestvaststalen deurtje.

 

Sterke 1000 Watt motor
Deze Vita 5 droogoven met 10 laden werkt met een motor van 1000 Watt. Dat lijkt wellicht een wissel te trekken op uw energierekening, maar uit een test is gebleken dat dit een van de energiezuinigste droogovens is van dit moment. De ventilator aan de achterzijde zorgt voor een horizontale luchtstroom en het droogproces verloopt heel gelijkmatig. Door de horizontale luchtstroom vindt er veel minder vermenging van geuren plaats dan bij een circulerende luchtstroom. De motor is goed geïsoleerd, u zult de oven nauwelijks horen.

 

Temperatuur en tijd zelf in te stellen
U kunt probleemloos de temperatuur en de benodigde droogtijd kiezen die passen bij de producten die u droogt. Bij het ruime bereik van 30 tot 75 graden zijn alle mogelijke producten te drogen, ook bederfgevoelige producten als vis en vlees. Bij een temperatuur van 70 graden worden de bacteriën al gedood, nog iets warmer geeft een extra garantie. Ook voor knisperende chips is de hoge temperatuur ideaal. Voor producten die gemakkelijk te hard kunnen worden, gebruikt u de laagste temperatuur.
De timer is tot 24 uur in te stellen. De Vita 5 met tien laden slaat automatisch af als de tijd om is. U kunt de droogoven dus gerust ’s nachts gebruiken of als u weggaat.

 

Glas met roestvaststalen deurtje
Het deurtje van de Vita 5 met 10 laden sluit goed af. De vochtafvoer vindt via de zijkanten plaats en niet via het deurtje. Door het heldere glas is het droogproces goed te zien, openen om te kijken – en daarmee het proces verstoren – is dan ook niet nodig.

Lees meer
Geen reviews gevonden
Bezorginformatie
Veelgestelde vragen