Vita5 Nobel droogoven met 6 laden
De Vita 5 droogoven is verkrijgbaar in 3 verschillende modellen met 6, 9 en 10 laden. De Vita 5 met zes laden is een compact model, maar u hebt in totaal toch ruim 0,6 m2 aan droogoppervlak. Dit is voldoende voor thuisgebruik en hij past goed op het aanre

De Vita 5 droogoven is verkrijgbaar in 3 verschillende modellen met 6, 9 en 10 laden. De Vita 5 met zes laden is een compact model, maar u hebt in totaal toch ruim 0,6 m2 aan droogoppervlak. Dit is voldoende voor thuisgebruik en hij past goed op het aanrecht. De Vita 5 is geschikt voor het drogen van vlees en vis, groenten en fruit en bijvoorbeeld bloemen en zaden.

 

Waarom zou u kiezen voor de Vita 5 met 6 laden

  • Compact model voor thuisgebruik;
  • Met 6 uitneembare laden;
  • Inclusief opvangbak, antikleefladen en fruitleervellen;
  • 360° luchtstroom;
  • Nauwkeurig in te stellen temperatuur;
  • Met timer;
  • Stille 500 Watt motor;
  • Transparant, afneembaar deurtje.

 

Met 6 uitneembare laden
De Vita 5 komt met 6 roestvaststalen laden, 2 BPA-vrije kunststof laden die extra fijnmazig zijn, 2 antikleefladen, een opvangbak en twee fruitleervellen. De antikleefladen zijn uitstekend geschikt voor het drogen van vis en vlees. Zowel de opvangbak als de fruitleervellen zijn tevens geschikt voor het drogen van kleine ingrediënten, zoals zaden.

 

360° luchtstroom
De ventilator zorgt voor een 360° luchtstroom zodat de temperatuur in de oven overal gelijk is en de producten gelijkmatig drogen. Omdat de lucht circuleert, moet u wel opletten met het onderling overbrengen en aannemen van geurtjes. Het drogen van aardbeien en bijvoorbeeld knoflook in één droogsessie is daarom beslist niet aan te raden.

 

Nauwkeurig in te stellen temperatuur
De temperatuur is nauwkeurig in te stellen van 35°C tot 70°C. Zachte fruitsoorten – die snel uitdrogen en dan te hard worden – moeten op een lage stand worden gedroogd terwijl vlees of vis in verband met de aanwezigheid van bacteriën op een hogere temperatuur gedroogd moeten worden. Met de Vita 5 kunt u dit uitstekend regelen.

 

Met timer
Handig is ook de timer die tot 19,5 uur in te stellen is. U kunt de Vita 5 gerust laten werken terwijl u andere dingen doet, ook ’s nachts of als u weg bent. U zult bovendien weinig last hebben van het geluid, de Vita 5 droogoven met 500 Watt motor is een stille werker!

 

Transparant deurtje
De Vita 5 heeft een transparant deurtje waardoor het droogproces goed te volgen is. Het deurtje is helemaal afneembaar en is BPA-vrij. U kunt de laden er gemakkelijk uithalen en weer inschuiven en ook is het deurtje zo goed af te wassen. Dat is wel zo hygiënisch!

Lees meer
Geen reviews gevonden
Bezorginformatie
Veelgestelde vragen