Versapers Aubergine 3G Slowjuicer
Met deze Versapers 3G haalt u het nieuwst model slowjuicer van deze Hollandse firma in huis. Versapers is sinds een vijftal jaren toonaangevend op de markt van slowjuicers.

Met deze Versapers 3G haalt u het nieuwst model slowjuicer van deze Hollandse firma in huis. Versapers is sinds een vijftal jaren toonaangevend op de markt van slowjuicers. Met deze aubergine kleurige uitvoering zet u een waar pronkstuk op uw aanrecht; de kleur is niet alleen warm maar ook nog eens ongevoelig voor vingerafdrukken en daardoor niet besmettelijk.

Versapers Aubergine 3G: de nieuwe 2G
De Versapers Aubergine 3G is de opvolger van de 2G. Ten aanzien van deze machine zette de 3G een aantal stappen in de richting van een nog groter gebruiksgemak. Zo werd bijvoorbeeld gekozen voor een verticaal ontwerp dat zich gemakkelijk in elke keuken thuis voelt. Verder werden inspanningen geleverd om de Versapers nog sneller schoon te kunnen maken, zoals een extra borsteltje dat eenvoudig in de moeilijke hoekjes kan.

Ook het sap schenken op zich werd vereenvoudigd dankzij een nieuwe sapstop en een nieuw ontworpen vat, dat zorgt voor een snellere doorstroming. Tegelijk kreeg de grote vulopening een handige klik-sluiting.

Waarom u de Versapers Aubergine 3G zou kiezen?
Naast zijn grote gebruiksvriendelijkheid is de Versapers Aubergine 3G vooral een zeer degelijke, duurzame en ook veelzijdige machine. Bij de 3G ontvangt u bijvoorbeeld een extra grove zeef, zodat u ook kunt experimenteren met het vezel-gehalte van uw drankjes. Dankzij het gratis receptenboek kunt u meteen aan de slag.

Lees meer
Geen reviews gevonden
Bezorginformatie
Veelgestelde vragen