Versapers 5G Blauw
Niet meer leverbaar - De meest complete Versapers Slowjuicer is de nieuwe 5G. Bovendien is ook de vormgeving opnieuw verbeterd en perst hij dankzij de vernieuwde, sterkere persschroef met dieper hart nog zorgvuldiger. Het aantal toeren is ongewijzigd gebl

Niet meer leverbaar - De meest complete Versapers Slowjuicer is de nieuwe 5G. Bovendien is ook de vormgeving opnieuw verbeterd en perst hij dankzij de vernieuwde, sterkere persschroef met dieper hart nog zorgvuldiger. Het aantal toeren is ongewijzigd gebleven, namelijk 43 omwentelingen per minuut.

 

Waarom zou u kiezen voor de Versapers Slowjuicer 5G

  • Mooie, complete machine met diverse accessoires;
  • Sterkere persschroef met extra diep hart;
  • Slechts 43 omwentelingen per minuut;
  • Met praktische dubbele invoermogelijkheid;
  • Met pulphendel voor het maken van smoothies;
  • Verbeterd persvat, 100 % lekvrij;
  • Met sapstop;
  • Geschikt voor alle soorten groente, fruit en noten.

 

Complete machine met diverse accessoires
Bij de 4G+ is optioneel een citruspers te bestellen, deze is bij de Versapers 5G standaard bijgevoegd. Handig om snel sinaasappelen of granaatappels te persen. Tevens krijgt u een speciale ijszeef om van bevroren zachte vruchten sorbetijs te maken. Tot slot maakt een handig opberg- en droogrekje het pakket compleet.

 

Dubbele invoermogelijkheid en pulphendel
De vulopening is op twee manieren te plaatsen waardoor u via de voor- of achterkant het fruit of de groenten kunt toevoegen. Met de pulphendel bepaalt u hoeveel pulp er in het sap komt, zo maakt u ook lekkere smoothies.

 

Verbeterd persvat, 100% lekvrij
Het persvat met een inhoud van een halve liter is voorzien van ‘indirect drive’ waardoor het reservoir lekvrij is. De vierkante sapstop is extra stevig en daarmee is de Versapers 5G gegarandeerd 100% lekvrij. De sapstop is tevens handig om verschillende ingrediënten goed te mengen en gedoseerd te kunnen tappen.

 

Geschikt voor alle soorten groente, fruit en noten
De Versapers 5G is geschikt voor het persen van zachte en harde groente- en fruitsoorten. Ook voor tarwegras, bladgroente én noten.

Lees meer
Geen reviews gevonden
Bezorginformatie
Veelgestelde vragen