Tarwegraskoning Protect: 1 jaar extra garantie Slowjuicer
Met de Tarwegraskoning Protect verzekert u uw slowjuicer van het volgende: 1 jaar extra garantie op motor + 1 jaar extra garantie op onderdelen. Deze verzekering geldt voor alle merken slowjuicers.

Met de Tarwegraskoning Protect verzekert u uw slowjuicer van het volgende voor één jaar extra bovenop de fabrieksgarantie:

Dekking: Technische defecten aan motor en onderdelen van uw slowjuicer.

Vervanging: Als uw product niet kan worden gerepareerd, kunt u kiezen tussen een vervangend apparaat en Tarwegraskoning voucher ter waarde van het vervangende product.

Andere voordelen: U kunt op elk moment Tarwegras Protect annuleren, met volledige terugbetaling binnen het eerste jaar. Daarna wordt een pro rata terugbetaling gedaan. Ter verduidelijking: u zegt de garantie na één jaar en 6 maanden op, dan ontvangt u de helft van uw aankoopbedrag van de extra garantie terug. Dit komt overeen met € 15. Tarwegraskoning Protect is overdraagbaar bij donatie of verkoop.

Verzekering moet worden gekocht op de dag van aankoop van het apparaat en is alleen geldig voor producten die via Tarwegraskoning.nl zijn gekocht en niet voor producten die voor commerciële / commerciële doeleinden zijn gekocht.

 

 

Lees meer
Geen reviews gevonden
Bezorginformatie
Veelgestelde vragen