Garantie

Garantie

Op al onze producten is de garantietermijn van de leverancier van toepassing, de duur van deze garantie staat bij elk product vermeldt. De door ons aangeboden fabrieksgarantie doet niets af aan de wettelijke garantie waar u als consument recht op heeft. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product deugdelijk is en datgene moet doen/of is wat u als consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. 
Voordat u een artikel retour zendt dient u de Tarwegraskoning op de hoogte brengen.

Defect?

Indien uw product direct bij ontvangst niet goed functioneert, of beschadigd is geraakt tijdens verscheping neem dan zo snel mogelijk contact op met de Tarwegraskoning. Wij zullen u een passende oplossing bieden. Defecten als gevolg van oneigenlijk gebruik vallen buiten de garantie regeling. Onder oneigenlijk gebruik valt:

· Schade ontstaan door ongelukken, verkeerd gebruik of anderszins, niet veroorzaakt door een direct defect in het apparaat zelf.

· Schade ontstaan door geweld, onzorgvuldig handelen, aanpassingen aan het apparaat, misbruik, commercieel gebruik of het niet opvolgen van de gebruiksaanwijzing.

· Schade ontstaan door onderdelen of reparatie die niet goedgekeurd of aanbevolen zijn door de fabrikant.

· Normale slijtage door gebruik.

Neem bij iedere vorm van schade contact op met de Tarwegraskoning en wij proberen u zo goed mogelijk te helpen.