Sap gezond - Cherie Calbom & Maureen Keane
Het boek Sap Gezond is een ware sapbijbel. Het geeft vanuit diverse invalshoeken uitleg wat de kracht van geperst groente en fruit is!

Waarom is sap drinken zo goed? Volgens Cherie Calbom en Maureen Keane, schrijfsters van dit boek, is vers fruit en verse groente de rijkste en meest geconcentreerde bron aan vitaminen, mineralen en enzymen enorme hoeveelheid fruit en groente. Door groente en fruit te slowjuicen kan het lichaam, sneller dan bij koken of andere bereiding de voedingsstoffen sneller en optimaler op te nemen. Sap Gezond is een boek met meer dan 300 pagina's gevuld met complete sapkuren.

Er wordt daarbij speciaal aandacht besteed aan de 70 meest voorkomende kwalen en ziektes. Voor elke ziekte of kwaal wordt duidelijk aangegeven welke soorten groente en fruit effectief zijn. Wil je acné tegengaan? Dan werkt bijvoorbeeld een sapje van spinazie, wortel en groene pepers effectief. Last van pijnlijke schouders of spieren in de onderrug? Dan doet een sapje van broccoli en knoflook zijn werk.

 

Voor zowel de beginnende als gevorderde slowjuicer is Sap Gezond een absolute must have!

Lees meer
Geen reviews gevonden
Bezorginformatie
Veelgestelde vragen