Ozen Hanssem vacuüm blender
Niet meer leverbaar - Het nieuwe blenden gebeurt vacuüm. De voedingsindustrie maakte al langer gebruik van dit principe om smaak, kleur en voedingsstoffen beter te behouden, en nu kunt u hier thuis ook van profiteren.

Het nieuwe blenden gebeurt vacuüm. De voedingsindustrie maakte al langer gebruik van dit principe om smaak, kleur en voedingsstoffen beter te behouden, en nu kunt u hier thuis ook van profiteren. Met de Ozen Hanssem vacuüm blender wordt vermenging met lucht vermeden en krijgt u een gladde, homogene textuur die ook na enkele uren geen laagjes vormt. Om uw versie smoothies nog beter – luchtvrij – te bewaren, krijgt u er een bewaarbeker bij!

Waarom zou u kiezen voor de Ozen Hanssem vacuüm blender

  • Vermenging met lucht wordt vermeden;
  • Met gratis handige bewaarbeker;
  • Geen oxidatie en bijna geen luchtbelletjes;
  • Gladde, homogene textuur;
  • BPA-vrije blendkom met maataanduiding.


Vermenging met lucht wordt vermeden

De Ozen Hanssem vacuüm blender zuigt voor het blenden de lucht uit de blendkom. Er vindt tijdens het blenden dus geen vermenging met lucht plaats. Vitamine C en polyfenol – twee voedingsstoffen die bijzonder gevoelig zijn voor oxidatie – verliezen hun werking niet en uw verse smoothies zijn daarom nog gezonder dan met een gewone blender. Nog een voordeel is dat er geen luchtbelletjes ontstaan, tenzij er natuurlijke gassen in de ingrediënten aanwezig zijn. U hebt met de Ozen Hanssem vacuüm blender dus geen last van verlies aan smaak en kleur van de ingrediënten.

Gladde, homogene textuur
De ingrediënten worden bij het vacumeren een beetje uitgerekt. Daardoor kunnen ze gemakkelijker worden gesneden en geblend. Omdat ze bovendien geen last hebben van luchtweerstand, bewegen de ingrediënten – zeker als ze kleiner worden en ook minder last van de zwaartekracht ondervinden – anders door de blendkom. Het blendproces verloopt daardoor soepeler en gelijkmatiger. De gladde, homogene textuur die zo ontstaat, blijft behouden, ook als u uw smoothie een paar uur in de bewaarbeker in de koelkast heeft weggezet.

BPA-vrije blendkom met maataanduiding
De blendkom van de vacuüm blender van Ozen Hanssem is BPA-vrij. Hij heeft een praktische maataanduiding. U leest er ook op af hoeveel vocht er moet worden toegevoegd om het blenden goed te laten verlopen. Het vacumeren werkt niet zo goed bij ingrediënten die warmer zijn dan 40°C, even uitkijken dus bij het maken van babyvoeding of soep. 

Lees meer
Merk: Ozen Hanssem
Afmetingen (L x B x H): 200 x 220 x 448 mm
Garantie: 2 jaar
Gewicht: 3,4 KG
Motor (PK): 960 Watt
Geluid (DB): -
Messen: 6
Toeren: 20.000
Capaciteit: 1,5 L
IJs-crusher: Ja
Geen reviews gevonden
Bezorginformatie
Veelgestelde vragen