Oscar DA 1200 Chroom
De nieuwste Oscar slowjuicer met grotere vulopening

Oscar DA 1200 Chroom

 

Laat geen misverstand bestaan over de kwaliteiten van de Oscar DA-1200. De DA 1200 is de opvolger van de DA-1000 serie en waar veel fabrikanten bij een nieuwe model enkel een nieuw likje toevoegen is er bij de Oscar DA 1200 wel degelijk veel progressie geboekt. In het geval van Oscar kunnen we duidelijk concluderen dat deze beduidend beter is dan zijn al degelijke voorganger.

 

Veel grotere vulopening

 

De belangrijkste verandering is de vergrootte vulopening van de Oscar DA-1200 (45x40mm). Deze was bij de Oscar DA-1000 aan beide zijde 10 mm minder. Zachte ingrediënten zoals appels, peren, pruimen en perziken hoeven daardoor minder klein te worden gesneden. Hardere ingrediënten moeten we worden aangedrukt om goed door de vulschacht en het maalhuis te worden geperst. Daarnaast is de persschroef vervaardigd van chirurgisch materiaal genaamd ultem. Hierdoor kan de Oscar DA-1200 bijzonder goed pverweg met harde ingrediënten. Beter dan bijvoorbeeld de Sana of Omega slowjuicers.

 

Moderne behuizing

 

De behuizing van de Oscar DA 1200 bestaat uit 3 delen en is niet zoals de Oscar DA 1000 gegoten uit 1 gedeelte. De vormgeving is daardoor niet alleen een stuk eleganter; vanwege het ontbreken van een gepolijst oppervlak ziet u ook vrijwel geen vingerafdrukken of vette vingervlekken.

 

Grotere sapkannen

 

De sapkannen voor uw versgeperste sap zijn bij Oscar DA-1200 vergroot en ook de vorm is veranderd. Het voordeel is dat bij de productie van sap, je niet vaak het sap hoeft te verwisselen naar een grotere kan. Bij de Oscar DA-1000 liep de opvangbak relatief snel vol dankzij de krachtige motor en persschroef.

 

Handige draaggreep

 

Dankzij een subtiele uitsparing aan de onderzijde kan de machine vergemakkelijkt worden verplaatst. Deze uitsparing gaat niet ten kosten van de strakke lijnen van de behuizing en is harmonieus verwerkt.

 

100% BPA-vrij

 

De kunststof behuizing en transparante onderdelen van de Oscar DA-1200 zijn volledig gemaakt van tritan. Dit is vandaag de dag het veilige kunstmatige materiaal dat wordt gebruikt in apparaten die in contact komen met voedsel. Het is bovendien 100% vrij van Bisphenol A (BPA)

Lees meer
Merk: Sana
Type Pers: Single gear
Aandrijving: Elektrisch
Afmetingen (L x B x H): 420 x 187 x 320 mm
Garantie: 10 jaar garantie op motor en 5 jaar garantie op de losse onderdelen
Gewicht: 5,7 kg
BPA-free: Ja
Toeren/minuut: 63 - 75
Geluid (dB): 62 dBa
Stroomverbruik: 200W
Geen reviews gevonden
Bezorginformatie
Veelgestelde vragen