Matstone Slowjuicer -Zeef Zwart(voor opvangbak)
Niet meer leverbaar - Extra Tarwegraskoning service: Levering van losse Matstone slowjuicer onderdelen! Wij leveren naast Matstone sapmachines ook vele losse bijbehorende onderdelen, zodat u ten allen tijden in staat bent om uw machine uit te breiden of w

Niet meer leverbaar

Matstone Juicer – Zeef voor opvangbak Matstone Advanced [Zwart]:
De hier getoonde zeef [zwart] voorkomt de aanwezigheid van een schuimlaag op uw vers geperste sap en vangt uw vers geperste sap op. De andere bak is voor het opvangen van het pulp. Deze opvangbak met zeef [zwart] is een vast onderdeel van uw Matstone slowjuicer pakket. Ondanks de robuuste kwaliteit is het een onderdeel wat aan slijtage onderhevig is of kapot kan gaan. Niet getreurd, want de Tarwegraskoning biedt u de fijne mogelijkheid een nieuw exemplaar aan te schaffen. Dit zodat uw machine in no time weer optimaal loopt voor zowel voor het persen van uw dagelijkse verse sap als voor het maken van een grote verscheidenheid aan andere producten gemaakt door uw fantastische Angel Juicer!

De Matstone slowjuicer series zijn prachtige machines die uw geld dubbel en dwars waard zijn. Het zijn bijzonder compacte, gemakkelijk te gebruiken hoge kwaliteitsmachines met een zeer sterke prijs/kwaliteitsverhouding. De verticale Matstone slowjuice machines zijn prachtmachines met een hoog sap rendement en een overheerlijk levend sap als eindresultaat. Dankzij de verschillende hulpstukken en onderdelen is deze machine niet alleen in staat tot het persen van vers sap uit uw tarwegras, groenten en fruit, maar bent u tevens in staat de machine te gebruiken als pers voor bladgroenten, kruiden en aloë vera. Ook is het mogelijk deze krachtpatsers in te zetten als food processor en als ijsmachine. De mogelijkheden van de Matstone slowjuicers zijn zeer uitgebreid zoals u ziet, dus twijfel niet langer en bestel vandaag nog zo'n krachtpatser voor gebruik in uw eigen keuken!

Lees meer
Geen reviews gevonden
Bezorginformatie
Veelgestelde vragen