Magimix - Le Blender Ivoor
De Magimix Le Blender is een waar wonder en de ideale hulp in uw keuken. Overheerlijke smoothies, soep, beslag of andere lekkernijen zijn in een handomdraai klaar met deze pracht machine.

De Magimix Le Blender is een waar wonder en de ideale hulp in uw keuken. Overheerlijke smoothies, soep, beslag of andere lekkernijen zijn in een handomdraai klaar met deze pracht machine. Ook is deze krachtige blender in staat om ijs te crushen en kunt u alle soorten zaden, noten en verse kruiden snel en efficient verpulveren tot poeder. Dit zodat u deze perfect kunt verwerken in allerlei voedingsproducten, zoals bijvoorbeeld een overheerlijke smoothie of uw cakebeslag. Kortom, de toepassingsmogelijkheden zijn zeer uitgebreid en zullen u zeer zeker veel tijd en werk besparen in de keuken. Ideaal dus, want laten we nu net leven in tijden waarin veel mensen vaak tijd te kort komen. De Magimix Le Blender is daarom de perfecte aanwinst voor uzelf en uw keuken! De Magimix Le Blender minikom is los op onze website verkrijgbaar. 

Magimix, een bedrijf met een gedegen reputatie:

Het Franse bedrijf Magimix is een bedrijf wat al ongeveer 40 jaar bekend staat om haar hoog kwalitatieve en uiterst sterke en robuuste producten. Dit geld voor een grote verscheidenheid aan machines zoals bijvoorbeeld broodroosters, keukenmachines, blenders, citruspersen, sapcentrifuges, ijsmachines, snijmachines, hakmolens, stoomkokers, frituurpannen en koffieapparaten. Magimix is een bedrijf wat zich over de afgelopen 40 jaar een sterke marktpositie heeft weten te bemachtigen, wat met name te danken is aan de hoge kwaliteit en levensduur van alle producten. Een van de doelstellingen van het bedrijf is om professionele keukenapparatuur beschikbaar en betaalbaar te maken iedereen en dat is iets waar Magimix zeer zeker in geslaagd is. Hierdoor weet het bedrijf zich op efficiënte en krachtige wijze te onderscheiden van zo goed als alle concurrenten. Het bedrijfsmotto is dan ook niet voor niets ‘Built better to last longer!”

Een oerdegelijke blender:
Magimix is een bedrijf wat haar eerste apparaten zo’n 40 jaar geleden wist te ontwerpen, wat gebeurde in het hartje van de Bourgondische streek, een streek die bekend staat om haar voorliefde voor gastronomie in Frankrijk. Magimix is een bedrijf wat zich sterk onderscheid door een aantal belangrijke focuspunten van het bedrijf. Dit zijn:

- Kwaliteit.
- Efficiency.
- Eenvoud.
- Schoonheid.

Een van de eerste zaken die opvalt bij de Magimix blender is het feit dat deze machine een bijzonder eenvoudige, solide, robuuste en degelijke indruk maakt. De vorm is eenvoudig, het materiaal is bijzonder sterk en solide en de gehele machine heeft een zeer robuuste uitstraling, wat mede te danken is aan het feit dat de kan van de blender gemaakt is van extra stevig en dik glas. Door deze eigenschappen is de machine een waar toonbeeld van eenvoud, robuuste kracht en efficiency en is door iedereen zeer simpel en in een handomdraai te bedienen, met heerlijke smoothies, cocktails, soepen of andere lekkernijen als eindresultaat.

Een zeer krachtige blender:
De hier afgebeelde Magimix blender is een zeer krachtige machine met een vermogen van maar liefst 1200 Watt die een toerental van 15.000 toeren per minuut. De Magimix blender is daarnaast in het bezit van een viertal programma’s of standen waarop de machine kan worden afgesteld. Zo is het mogelijk dankzij de zeer krachtige motor in de Magimix zelfs ijs te crushen, evenals dat het mogelijk is om allerlei zaden en noten tot fijn poeder te vermalen. Dit is met veel blenders absoluut niet mogelijk en leidt vaak tot schade aan de roterende messen en motor. Dit risico is echter in het geheel niet aanwezig bij de Magimix blender. Dit is dankzij de sterke 1200 Watt motor en hoge kwaliteitsmessen die geleverd worden door het bekende bedrijf Sabatier, tevens uit Frankrijk afkomstig.

Een breed scala aan toepassingsmogelijkheden:
De Magimix blender heeft 4 voorgeprogrammeerde standen. Dit zijn: smoothies, soepen, desserts en gecrusht ijs. Naast het crushen van ijs en het tot poeder verpulveren van allerlei soorten zaden, noten en zelfs verse kruiden, ziet us dat het natuurlijk ook mogelijk is de Magimix blender te gebruiken voor het bereiden van andere overheerlijke producten zoals soepen, smoothies en bijvoorbeeld cocktails. Ook is het mogelijk meer compacte ingrediënten te mengen, pureren en blenden, wat bijvoorbeeld erg handig kan zijn voor het maken van desserts/toetjes of beslag voor cake, taarten en dergelijke. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld zelf ook overheerlijke en fantastische pesto, dipsauzen en marinades maken met deze pracht blender. De blenderkom is hittebestendig en vierkant en heeft een inhoud van maar liefst 1,8 liter. Op deze manier worden de ingrediënten extra goed gemixt, wat tevens te danken is aan de 4 scherpe en zeer snel roterende messen onderin.

Eenvoudig te bedienen:
Een ander groot voordeel van de Magimix blender is het feit dat de machine erg gemakkelijk en eenvoudig te bedienen is. Dit gebeurt aan de hand van maximaal 3 verschillende toetsen en een draaiknop. Deze bestaan uit de volgende toetsen: off, on en pulse. De eerste twee toetsen zullen niemand tot de verbeelding spreken. De pulse knop is een soort ‘on’ toets die te gebruiken is om de machine even kort aan te zetten. Dit duurt net zo lang als de knop ingehouden wordt. Bij het loslaten van de ‘pulse’ toets stopt de machine met blenden. De draaiknop is om de snelheid van het blenden mee te bepalen, welke traploos is in te stellen en van zeer langzaam tot maar liefst 15.000 toeren is op te voeren.

Een zeer stille, krachtige en onvernietigbare inductiemotor:
Het bijzonder aan de motor van de Magimix blender is het feit dat er gebruik wordt gemaakt van een inductiemotor. Dit is een variant waarbij gebruik wordt gemaakt van elektromagnetische velden als krachtbron, wat als fijn gevolg heeft dat de motor bijzonder stil en krachtig is. Ook is hierdoor de blender in staat om zelf precies te meten hoeveel energie en kracht er nodig is voor verschillende soorten ingrediënten. De machine stelt dit zelf automatisch in naar aanleiding van het ‘voelen’ van de kracht die nodig is om het aanwezige product te verwerken. Zo zal de machine bijvoorbeeld bij het maken van beslag veel meer kracht nodig hebben dan bij het maken van een smoothie. Zoals gezegd wordt de benodigde hoeveelheid energie door de Magimix blender perfect ingeschat en aangepast. Ook wordt het vermogen perfect aangepast aan de inhoud van de blender. Op die manier zal er nooit teveel energie gebruikt worden en zal de motor ook nooit doorbranden. Als de klus eventueel te zwaar is of de motor te lang draait, gaat deze namelijk automatisch uit, om vervolgens na een korte pauze weer opnieuw het werk te hervatten.

Extra hoge kwaliteit roterende messen:
Magimix is een bedrijf wat niet alleen zelf garant staat voor hoge en robuuste kwaliteit, maar werkt daarnaast ook samen met partners die dezelfde garanties leveren. Zo worden alle messen en schijven die aanwezig zijn in de Magimix set vervaardigd door het Franse bedrijf ‘Sabatier’in Thiers. Dit bedrijf staat bekend als één van de hoogst kwalitatieve producenten van messen, schijven en andere keukentools en is één van de absolute topmerken ter wereld op dit gebied!

Extra onderdelen:
Deze extra kom is bijzonder handig voor het kleine werk zoals het bereiden van pesto, dipsauzen en marinades. Ook is de kom geschikt om noten, zaden en (verse) kruiden in te verpulveren. Naast de extra mini-kom die ook via onze website verkrijgbaar is krijgt u een receptenboek met 80 recepten en een mengspatel bij uw Magimix Le Blender cadeau.

Garantie:
Alle machines worden tevens geleverd met een bijbehorende receptenboek en gaan vergezeld van een 2 jaar lange garantie. De garantie op de fabrieksmotor is maar liefst 20 jaar!

Lees meer
Merk: Magimix
Afmetingen (L x B x H): 165 x 165 x 405 mm
Garantie: 2 jaar
Gewicht: 4,75 KG
Motor (PK): 1200 Watt
Geluid (DB): ~65 dBa
Messen: 4
Toeren: 600 - 15.000
Capaciteit: 1,8 L
IJs-crusher: Ja
Geen reviews gevonden
Bezorginformatie
Veelgestelde vragen