Kweekkit Large
Kweekkit Large, inhoud:2 x 3 liter aarde
6 kweekbakken
5 kg zaad

Topkwaliteit tarwegras per bak:
Deze aanbieding biedt u de gelegenheid tarwegras in de vorm van een fantastische aanbieding te kopen. U krijgt alle benodigde producten namelijk thuis bezorgd voor het kweken van uw eigen verse tarwegras. Dit zodat u thuis onmiddelijk aan te slag kunt en binnen 7-10 dagen uw eerste eigen gekweekte tarwegrassap kunt persen.

Onze tarwegrasproducten bezitten een zeer hoge voedingswaarde. Het is een ideaal product om uw lichaam mee te voeden en te vitaliseren en bezit een optimale potentie aan voedingsstoffen voor uw lichaam. Wij raden u daarnaast met nadruk af om enige vorm van kunstmest of andere toevoegingen te gebruiken, u beschadigd deze zaden mogelijk met kunstmest en andere manieren van groeistimulatie. Deze methoden zijn volledig overbodig, want dit tarwegraszaad is van de allerhoogste kwaliteit en groeit prima uit zichzelf.

Uw dagelijkse tarwegras shot:
Dankzij het zelf kweken van uw eigen tarwegras bent u in staat om dagelijks te genieten van heerlijk en uitermate vitaliserend tarwegrassap. U heeft slechts 1 shot tarwegrassap nodig per dag om u stukken vitaler en gezonder te voelen in het leven. We hebben hieronder een kort tabelletje voor u gemaakt om u een impressie te geven wat u dagelijks nodig heeft aan tarwegras. Zoals vermeld is één shot over het algemeen genoeg, al kan meer zeker geen kwaad.

Eén shot tarwegras (30 ml) = ca. 30-35 gram vers tarwegras.
Eén zak tarwegras van 250 gram = 6-7 shots van 30 ml.
Eén dubbele zak tarwegras van 500 gram = 12-14 shots van 30 ml.

Let op !!! Voor het persen van tarwegras heeft u een slowjuicer nodig, zonder slowjuicer is dit niet mogelijk!

Lees meer
Geen reviews gevonden
Bezorginformatie
Veelgestelde vragen