Kuvings Big Mouth B6000 Rood
De Kuvings Big Mouth is het nieuwste ontwerp van Kuvings. De machine is verkrijgbaar in de kleuren rood, zilver en wit. Het is de enige slowjuicer die hele appels kan persen, maar ook hele wortels, tomaten etc. De kuvings kan tarwegras persen. Wij raden v

Kuvings Big Mouth B6000 Rood

Unieke kenmerken

 
Extra grote vulopening van 7,5 cm
Verticaal perssysteem
BPA-vrij
Unieke spoelfunctie: Dankzij de ingebouwde, ronddraaiende borstel reinigt de Kuving zichzelf automatisch. U hoeft slechts water toe te voegen om de Kuving gereed te maken voor een volgende persing.
Stille werking: de Kuving is stil in gebruik
Vermogen: 240 Watt met inductiemotor
Duurzaam: de vernieuwde Kuving heeft een enorm sterke zeef en een krachtige motor, waardoor u kunt rekenen op jarenlang persplezier.
Garantie: 10 jaar op de motor en 2 jaar op de onderdelen 
-------------------------------------------------

De Kuving Big Mouth nader bekeken

 

De Kuving Big Mouth is een uniek ontwerp. Er zit een soort voorversnijder in de vulopening die, samen met de grote vulopening, het mogelijk maakt om hele appels, selderij, wortels etc. te persen. De levert een tijdsbesparing op t.o.v. bestaande slowjuicers. Daarnaast behoort de motor van de Kuving met 240 Watt tot de krachtigste slowjuicers die worden aangeboden.

Het ontwerp is mooi en functioneel met een metalic afwerking. De kuving heeft een afsluitdop in de sapopening die het mogelijk maakt om het sap in de machine te mengen alvorens het in de sapkan uit te schenken. Met 60 toeren per minuut behoort de Kuving tot de slowjuicers met een iets lager toerental. 

De machine is BPA-vrij.  Met een extra opzetstuk kun je ook een smoothie maken of ijs bereiden (zit niet in de doos, extra bij te bestellen).

Door een 3 kanaals-koelsysteem wordt de motor niet warm en dit zorgt ook voor een lange levensduur.

Het is bij langer gebruik noodzakelijk om de machine tussentijds te reinigen. Je doet dit door een kleine hoeveelheid water in de draaiende machine toe te voegen (dit geldt voor alle slowjuicers in ons assortiment).

De reining van de slowjuicer geschiedt door middel van bijgelverde borstels. De onderdelen zijn niet geschikt voor reinigning in de vaatwasser. 

 

 
Lees meer
Merk: Kuvings
Type Pers: Single gear
Aandrijving: Elektrisch
Afmetingen (L x B x H): 208 x 220 x 484 mm
Garantie: 10 jaar op de motor en 2 jaar garantie op de losse onderdelen
Gewicht: 6,7 kg
BPA-free: Ja
Toeren/minuut: 60
Geluid (dB): 60 dBa
Stroomverbruik: 240W
Geen reviews gevonden
Bezorginformatie
Veelgestelde vragen