Juiceme Slowjuicer BPA-Vrij, Zilver
De Juiceme is een revolutionaire sapmachine. Hierdoor vallen groente en fruit automatisch in de vulschacht en is aandrukken overbodig.

De Juiceme is een revolutionaire sapmachine. Hierdoor vallen groente en fruit automatisch in de vulschacht en is aandrukken overbodig.

Levend sap
Dankzij de lage toeren perst de Juiceme ‘levend’ sap bomvol enzymen en voedingsstoffen. Ook als u verschillende sappen na elkaar wilt bereiden heeft de Juiceme een streepje voor op andere slowjuicers: met het automatische spoelsysteem is het apparaat in een mum van tijd klaar voor een tweede persing.

Ruimtebesparend ontwerp
Het slimme ontwerp kost bovendien aanzienlijk minder ruimte op uw aanrecht. Zo staat de Juiceme u ook na gebruik niet in de weg! 
Zoekt u een compacte, gebruiksvriendelijke slowjuicer die gemakkelijk in het gebruik is? Dan is de Juiceme  voor u de juiste keus.

Verdere voordelen:
-Juiceme is BPA-Vrij
-Eigentijdse vormgeving die in elke keuken past;
-Nieuw ontworpen persvat en vulopening
-Inclusief grove zeef gemaakt van Ultem
-Nederlandstalige gebruiksaanwijzing
- 66 toeren per minuut
- Garantie: 10 jaar op de motor, 12 maanden op de losse onderdelen

Inhoud van de doos:
- Sapmachine
- Fijne sapzeef
- Grove sapzeef,
- 2 opvangbakken
- Reinigingsborstel
- Tofu-setje
- Handleiding

De Juiceme nader bekeken

Haal het meeste uit groente en fruit
De Juiceme produceert een hoge kwaliteit ‘levend’ sap. De koude persing (66 toeren per minuut) veroorzaakt minimale wrijving en hittevorming bij het persen van groente en fruit. Ook wordt door de langzame snelheid weinig zuurstof in het vocht gemengd, waardoor het sap tot 48 uur houdbaar blijft in de koelkast. Het sap van de Juiceme is heerlijk vol van smaak: u proeft direct het verschil!
 
Unieke, verticale persing
De Juiceme gebruikt een uniek, gepatenteerd verticaal perssysteem. Bij het persen helpt de zwaartekracht een handje mee: de stukken groente of fruit vallen in de schacht en worden automatisch ‘gegrepen’ door de pers. Waar u bij andere slowjuicers de ingrediënten in de persschacht dient te drukken, heeft u bij de Juiceme geen stamper nodig.
 
Uitblinker in gebruiksgemak
Omdat het persen van sap normaal gesproken een tijdrovende bezigheid is, heeft Juiceme bij het ontwerp van de sapmachine extra aandacht besteed aan de gebruikersvriendelijkheid. Wilt u verschillende sappen achter elkaar persen, dan reinigt de Juiceme zichzelf met de automatische spoelfunctie. U hoeft alleen water in de schacht te gieten! Na gebruik spoelt u de onderdelen gewoon af onder de kraan.
 
Stil, robuust en compact
De Juiceme is een slowjuicer die gemaakt is voor langdurig gebruik. Het gecombineerde motor- en schakelsysteem met 150 Watt vermogen zorgt voor krachtige, fluisterstille persing. Bij lichte overbelasting zal de motor automatisch stoppen, waardoor het plastic bovenstuk wordt beschermd tegen teveel kracht en frictie.

Zowel het buiten- als binnenwerk bestaat uitsluitend uit hoogwaardige onderdelen. De interne bedrading is volledig geïsoleerd voor uw veiligheid en om corrosie te voorkomen.

 
Meer dan alleen een sapmachine
De Juiceme  is niet alleen een sapmachine, maar doet ook dienst als food processor.
 
- Fruitpers: maakt sap van hard zowel als zacht fruit. U kunt zelfs citrusvruchten met schil en al verwerken!
- Groentepers: maakt sap van alle soorten groente zoals bleekselderij, wortels, paprika, radijs en kool.
- Tarwegraspers: maakt sap van tarwegras, aloëbladeren en andere medicinale kruiden.
- Food processor: bereidt tofu, soep, ijs, babyvoeding en meer.
Lees meer
Merk: JuiceMe
Type Pers: Single gear
Aandrijving: Elektrisch
Afmetingen (L x B x H): 39 x 31 x 33 cm
Garantie: 10 jaar op motor en 1 jaar op onderdelen
Gewicht: 5,2 kg
BPA-free: Ja
Toeren/minuut: 60
Geluid (dB): 55 dBa
Stroomverbruik: 150W
Geen reviews gevonden
Bezorginformatie
Veelgestelde vragen