JuiceMe slowjuicer Actie
De JuiceMe Slowjuicer is een geweldige verticale slowjuicer, geschikt voor ieder huishouden. Naast dat deze slowjuicer goed is voor het persen van fruit en groente, is deze slowjuicer ook geschikt voor het maken van sauzen, notenmelk en overheerlijk (frui
€399,00 €249,00
Toevoegen aan winkelwagen

  Geschikt voor alle soorten groente & (citrus) fruit
  Inclusief Ultem sapzeef fijn (t.w.v. € 34,95)
  Inclusief Ultem sapzeef grof voor zacht fruit (t.w.v. € 34,95)
  Inclusief Ultem maalscherm voor (fruit)ijs (t.w.v. € 34,95)
√  Inclusief sapstop dop (t.w.v. € 14,95)
 Dubbelzijdige persschroef
  Laag toerental (65 rpm)
 Grote vulopening
  BPA vrij
  10 jaar garantie op motor

 

Algemeen:
De JuiceMe Slowjuicer is een geweldige verticale slowjuicer, geschikt voor ieder huishouden. Naast dat deze slowjuicer goed is voor het persen van fruit en groente, is deze slowjuicer ook geschikt voor het maken van sauzen, notenmelk en overheerlijk (fruit)ijs.

Resultaat
De JuiceMe produceert hoogwaardige levende sappen uit groente, fruit en grassoorten. De koude persing veroorzaakt minimale wrijving en warmteontwikkeling tijdens het persen van fruit en groenten. Doordat er weinig zuurstof tijdens het persproces vrijkomt oxideert het sap minimaal. Het behoud daardoor beter zijn smaak en is goed & lang houdbaar in de koelkast. 

Schoonmaken
De JuiceMe is erg eenvoudig schoon te maken. Door eerst de automatische zelfreiniger zijn werk te laten doen, wordt het laatste pulp weggespoeld. Daarna is de JuiceMe eenvoudig te demonteren en kunnen de onderdelen met warm water afgewassen worden. Voor de zeef wordt een schoonmaakborstel meegeleverd, om deze gemakkelijk schoon te kunnen schrobben

Waarom de JuiceMe?

  • Eenvoudig – De JuiceMe is eenvoudig in elkaar te zetten, uit elkaar te halen en schoon te maken. De slowjuicer kan zichzelf reinigen, waardoor je meerdere sapjes kunt maken. Het automatische doorvoersysteem zorgt ervoor dat de producten zich niet ophopen in de slowjuicer.
  • Multifunctioneel – Met een fijne & grove zeef kun je verschillende soorten sap maken. Daarnaast wordt de slowjuicer geleverd met een extra dichte zeef, voor het maken van sauzen, notenmeel & (fruit)ijs, en een sapstop. 
  • Krachtig – de JuiceMe beschikt over een krachtige AC motor, de persschroef en zeef zijn gemaakt van het enorm sterke materiaal Ultem®, wat zelfs door de NASA wordt gebruikt. Dit alles opgeteld zorgt voor jarenlang sap plezier!
  • Stil – De motor van de JuiceMe is zeer stil & draait met 65 toeren per minuut.
  • BPA-vrij – De JuiceMe Slowjuicer is volledig BPA-vrij.


 
Meer dan alleen een sapmachine
De Juiceme  is niet alleen een sapmachine, maar doet ook dienst als food processor.
 
- Fruitpers: maakt sap van hard zowel als zacht fruit. U kunt zelfs citrusvruchten met schil en al verwerken!
- Groentepers: maakt sap van alle soorten groente zoals bleekselderij, wortels, paprika, radijs en kool.
- Tarwegraspers: maakt sap van tarwegras, aloëbladeren en andere medicinale kruiden.
- Food processor: bereidt tofu, soep, ijs, babyvoeding en meer.
Lees meer
Geen reviews gevonden
Bezorginformatie
Veelgestelde vragen