Juiceme Persschroef
Juiceme Persschroef/Vijzel: De hier aangeboden JuiceMe - Persschroef/Vijzel is een speciaal ontwikkelde persschroef/vijzel voor uw JuiceMe slowjuicer.

Juiceme Persschroef/Vijzel: De hier aangeboden JuiceMe - Persschroef/Vijzel is een speciaal ontwikkelde persschroef/vijzel voor uw JuiceMe slowjuicer. Deze is speciaal voor de JuiceMe machines ontworpen en is los leverbaar in het geval van verlies of beschadiging. Deze persschroef/vijzel is perfect op maat gemaakt om maximale hoeveelheden juice uit uw verse groenten en fruit te persen. Dit zodat u dagelijks in staat bent te genieten van een flinke dosis voedingsstoffen in uw eigen vers geperst 'levend' sap.

Dankzij de fantastische service van de Tarwegraskoning bent u ten allen tijde in staat om uw JuiceMe - Persschroef/Vijzel [Zwart] te vervangen met een nieuw exemplaar. Wij hebben alle slowjuicer onderdelen op voorraad of kunnen deze binnen enkele dagen bij u thuis laten bezorgen, zodat u ten allen tijden in staat bent om uw machine weer compleet te maken indien een onderdeel beschadigd of verloren is geraakt. Hierdoor bent u in no time weer in staat optimaal van deze fantastische slowjuicer te genieten, alsook van uw dagelijkse vers geperste tarwegras-, groente- en/of fruitsap!

Lees meer
Geen reviews gevonden
Bezorginformatie
Veelgestelde vragen