Hurom GD Wit

De Hurom GD is zowel voor de beginnende en gevorderde sapdrinker een aanwinst. Deze slowjuicer biedt u ongelofelijk veel waar voor uw geld.

Onze beoordeling:

De Hurom GD is een uitstekende, compacte slowjuicer. Het twee-fase systeem is zeer goed doordacht. De vul opening is groter dan bij de omega 9006. Bij het begin van het sappen is het sap van deze machine iets "voller", dat komt omdat er iets meer pulp bij het sap zit. Maar dat is zeker niet vervelend. De machine verwerkt perfect problematische producten zoals zijn kruisbessen, druiven of wortels. Bovendien heeft het een mooi ontwerp. De stamper met rubber is ook goed uitgewerkt - normale stoppers duwen alleen het product in de machine, maar dit duwt vruchtvlees en het sap gemakkelijk in de machine. De sap techniek van de Hurom GD perst 20% meer sap dan andere single gear juicers. Wat ons erg opvalt, is dat het sap gedeelte van de Hurom GD bijna identiek is aan die van de omega 8006. Na wat navraag blijken de Omega juicers door Hurom gemaakt te worden.

Naar onze mening is deze horizontale slowjuicer zeer geschikt voor tarwegras en overige groenten en fruit. Werking en machine zijn vrijwel identiek aan de oscar DA 1000 (ook uit dezelfde fabriek). Verder makkelijk schoon te maken. Kortom een aanrader.

Lees meer
Merk: Hurom
Type Pers: Single gear
Aandrijving: Elektrisch
Afmetingen (L x B x H): 250 x 173 x 402 mm
Garantie: 15 jaar garantie op motor en 5 jaar garantie op de losse onderdelen
Gewicht: 5,2 kg
BPA-free: Ja
Toeren/minuut: 80
Geluid (dB): 60 dBa
Stroomverbruik: 200W
Geen reviews gevonden
Bezorginformatie
Veelgestelde vragen