Hurom GD Wit Slowjuicer
Niet meer leverbaar - De immens populaire horizontale slowjuicer van de Hurom fabriek wordt GD genoemd. Dit model is bijzonder sterk met tarwegras en

Niet meer leverbaar

Hurom GD Wit

De Hurom GD-WWC04 [Wit] is één van de nieuwe slagschepen van het bedrijf Hurom, welke zich dankzij deze prachtig ontworpen horizontale slowjuicer een sterke positie op de slowjuicer markt weet te bemachtigen. Mogelijk kent u deze slowjuicer onder een iets ander typenummer wat er veel op lijkt. Dit is mogelijk maar heeft weinig meer om het lijf dan dat het vaak om een andere productieserie gaat. Er is verder geen enkel verschil tussen de machines, die allemaal over dezelfde fantastische eigenschappen en kwaliteiten beschikken, geheel ontworpen voor uw dagelijkse juice plezier. De Hurom GD-WWC04 [wit] is een nieuw topmodel met een schitterend en fris ogend design. Deze machine is een ware lust voor het oog en een absolute must voor iedere slowjuice liefhebber. Wederom presteert Hurom het om een bijzonder fraai en elegant industrieel model slowjuicer te produceren. Een ware oogappel en topklasse aanwinst voor elke keuken!

De gloednieuwe Hurom GD Horizontale Slowjuicer:
De Hurom GD series zijn deel van de nieuwe horizontale slowjuicer serie van het bedrijf Hurom. Dankzij dit ontwerp weet het bedrijf Hurom zich wederom van een sterke positie op de slowjuicer markt te verzekeren. De Hurom GD series zijn één van de nieuwe topmodellen met een geheel nieuw design. Het is mogelijk dat u deze slowjuicer kent onder een iets ander serienummer, wat te maken heeft met het feit dat het simpelweg gaat om een andere productieserie, mogelijk afkomstig uit een andere fabriek. De slowjuicers zijn echter identiek en bestaan uit dezelfde materialen en onderdelen, evenals dat de kwaliteiten en eigenschappen volledig overeenkomen. Deze machine is een ware lust voor het oog en een ware must voor iedere slowjuice liefhebber. Hiermee presteert Hurom het om een bijzonder fraai en elegant horizontaal model slowjuicer te produceren en om zich in de rij der groten te scharen. Deze machine is een ware oogappel en topklasse aanwinst voor elke keuken!

Krachtig, duurzaam en bijzonder stil in gebruik:
De Hurom GD horizontale series zijn bijzonder krachtige machines, die zeker enkele voordelen hebben ten opzichten van de verticale modellen. Zo is bij alle horizontale Hurom GD modellen de perskracht af te stellen en aan te passen aan de verschillende soorten fruit, groenten, kruiden of het tarwegras wat u wenst uit te persen. De krachtige 150 Watt motor zorgt voor optimale persing en is niet alleen erg krachtig en duurzaam, maar ook bijzonder stil. Ook dit nieuwe Hurom model is extra geïsoleerd, wat er voor zorgt dat de machine zelfs op volle kracht bijzonder weinig geluid maakt. Natuurlijk draagt het lage toerental van een slowjuicer daar ook aan bij. Tezamen zorgt dit voor het feit dat de nieuwe Hurom GD slowjuicer goed als geruisloos voor u te werk gaat. De tijd van lawaaierige motoren is daarmee voorgoed voorbij!

Optimale snelheid en hoog sap rendement:
Alle Hurom Juicers zijn over het algemeen uitgerust met een extra dikke schroef. Dit geld zeer zeker ook voor de nieuwe Hurom GD series. Deze fantastische machines zijn niet alleen bijzonder krachtig, maar tevens zeer efficiënt en rendabel wat betreft het uitpersen van uw groente en fruit. Deze machines persen de allerlaatste restjes vocht uit groente en fruit en levert een uitstekend smakend vers en verkwikkend fris sap op aan u als trotse bezitter van uw gloednieuwe Hurom slowjuicer. U kunt zowel harde als zachte groenten en fruitsoorten persen in deze machines. Dit geld bijvoorbeeld voor ananas, bleekselderij, kool en wortelen. Citrusvruchten kunnen zelfs met schil en al tot puur levend sap worden geperst

Enkele andere bijzondere eigenschappen:
De kracht van de Hurom GD slowjuicers ligt in het sterke draaimoment, de brede vulschacht en de uitstekende kwaliteit van alle bijgeleverde onderdelen. Dit is niet zomaar een slowjuicer, maar een machine waar u vele jaren plezier aan zult beleven. Verder is de nieuwe stamper ook bijzonder goed uitgevoerd, welke niet alleen het product, maar ook eventueel vruchtvlees perfect in de machine aanstampt.

De Hurom GD series zijn echte multi-taskers:
Naast het feit dat deze pracht machine al uw groenten en fruit in een handomdraai tot heerlijk vers 'levend' sap om kan toveren, bezit deze krachtpatser nog een aantal bijzonder eigenschappen. We hebben hieronder voor u een rijtje met mogelijkheden samengevat:

- Tarwegraspers: Het moge voor zich spreken dat de Hurom GD slowjuicers ook tarwegras kunnen persen, maar dat ze 20% meer sap uit uw tarwegras persen dan andere single-gear slowjuicers, dat is toch een hele prestatie! Uw tarwegras is tevens geheel vrij van pulp.

- Groentepers: De Hurom GD slowjuicers zijn uitstekend geschikt voor het persen van zowel harde als zachte soorten groenten. Dit geld tevens voor alle bladgroenten. Dankzij de dunnere, maar langere ULTEM persschroef heeft u een nog hogere extractie van vers sap uit al uw groenten. Hierdoor perst u dus nog drogere pulp en heeft u als eindresultaat grotere hoeveelheden sap.  Het sap is vrijwel geheel vrij van pulp, wat bijzonder fijn en goed te merken is bij vezelige bladgroenten.

- Fruitpers: De Hurom GD slowjuicers zijn ook prima juicers als het gaat om het maken van vers sap uit alle soorten hard en zacht fruit. U kunt de perskracht juist instellen met de schroefknop voorop de machine. De dubbelwijde toevoerschacht zorgt ervoor dat de schroef de ingevoerde producten gemakkelijk meeneemt en tot vers sap uitperst. Wij raden tot slot aan om zacht fruit in combinatie met hard fruit te persen, waardoor het gemakkelijker tot vers levend sap geperst wordt.

- IJsmaker: Deze prachtmachine maakt in no time heerlijk ijs van bevroren banaan, aardbeien, frambozen, bramen en andere bevroren vruchten. Dankzij de pureerzeef komt alles als een smeuïg sorbetijs uit de machine tevoorschijn. Tip van de week: Meng bevroren bramen en frambozen samen in de Hurom GD slowjuicers en u tovert in een handomdraai een heerlijke ‘swirl’  tevoorschijn!

- Pastamolen: Dankzij de Hurom GD slowjuicers bent u in staat om zelf pasta of pesto te maken uit een grote verscheidenheid aan noten, zaden en andere peulvruchten. Ook kunt u er prima babyvoeding mee pureren. De schroef maalt en mengt alles gelijktijdig, zodat u met groot gemak en in weinig tijd een prachtige puree kunt maken. Wilt u het mengsel nog fijner maken? Stop het dan voor een 2e of 3e keer in de slowjuicer.

- Kruidenmolen: Gedroogde kruiden zijn ook prima te verpulveren in de Hurom GD series, maar zorgt u er echter voor dat deze niet harder zijn dan koffiebonen of zwarte peper. Dit om beschadiging van de machine te voorkomen. Voert u ze tevens in kleine hoeveelheden in de machine, om op die manier een te hoge druk op de machine te vermijden.

Let op! U kunt de onderdelen afspoelen of in een sopje wassen, maar ze zijn niet geschikt voor de vaatwasser!

Veelzijdiger dan een blender:
Er zijn een aantal belangrijke voordelen aan het gebruik van een slowjuicer boven het gebruik van een blender. Zo maalt een blender groente en fruit fijn door middel van messen die op hoge snelheid in een kan roteren. Daar is verder niets mis mee, maar het is een methode die met name geschikt is voor zachte of vloeibare ingrediënten zoals bananen, aardbeien, komkommers en dergelijke. Zodra we bij de hardere groentes en fruitsoorten aankomen (bijvoorbeeld appels, wortels of bieten) zijn veel blenders al snel ongeschikt of malen het product niet geheel fijn. Daarnaast blijft ook altijd veel pulp en vellen achter in het sap, waardoor het al snel een klonterige, dikke pap wordt.

Een slowjuicer kan zowel harde als zachte fruit- en groentesoorten persen en scheidt daarnaast het pulp volledig van het sap. Dit is met name een stuk aantrekkelijker voor kinderen, die vaak liever sap dan een dikke pap drinken, maar ook veel volwassenen geven de voorkeur aan een lekker glas heerlijk vers ‘levend’ sap.

Gezonder dan een sapcentrifuge:
Ook tussen een slowjuicer en een sapcentrifuge zijn een aantal belangrijke verschillen, die wederom duidelijk in het voordeel van een slowjuicer uitpakken. Zo maakt een traditionele sapcentrifuge gebruik van een scherpe rasp die op zeer hoge snelheid (tot maar liefst 20.000 toeren per minuut) ronddraait. Het probleem is dat hierbij zeer veel hitte vrijkomt. Dit zorgt voor oxidatieprocessen, waarbij zuurstof gemengd wordt in het sap, wat als gevolg heeft  dat aanwezige voedingsstoffen beschadigd raken in uw verse sap. Dit proces is gemakkelijk te herkennen aan het verkleuren en het scheiden van vaste en vloeibare delen in uw sap. Een ander gevolg is dat uw sap hierdoor minder lang vers houdbaar is.

Het voordeel van een slowjuicer is dat uw sap op een laag toerental wordt geperst, waardoor voedingsstoffen optimaal bewaard blijven en het sap van ongekend hoge kwaliteit is. Dit is qua voedingswaarde een enorm voordeel voor u als consument!

Slowjuicers, de enige pers geschikt voor tarwegras:
Het bijzonder aan slowjuicers is dat ze de enige persen zijn die geschikt zijn voor tarwegras. Dit is mogelijk dankzij de langzame, kneuzende persing waar deze machines om bekend staan. Hierdoor krijgt u 100% pulp vrij tarwegrassap. Dit is niet mogelijk met een sapcentrifuge of blender, want deze vermalen het tarwegras tot kleine onverteerbare deeltjes. U kunt tevens bladgroenten en kruiden zoals spinazie, sla of munt persen met een slowjuicer, wat verder met geen enkele andere machine mogelijk is.

Antwoord op veel gestelde vragen:

Wat is slowjuicen eigenlijk?
Slowjuicen is een manier van persen die ooit is ontstaan in het exotische Thailand. De naam zegt het al en houdt in dat verse groenten en/of fruitsoorten op een lage snelheid worden geperst, tot maximaal 90 toeren per minuut. Het sap wordt hierbij van het pulp gescheiden en het eindresultaat is heerlijk ‘levend sap’ met een zeer hoge concentratie aan essentiële voedingsstoffen. Ook de smaak is ongeëvenaard en blijft beter behouden dan met welk ander keukenapparaat dan ook.

Wat zijn de voordelen van slowjuicen?
U zult merken als u eenmaal heeft besloten verse fruit/groentesappen een vast onderdeel van uw dagelijkse voeding te maken, dat uw gezondheid en welzijn er met rasse schreden op vooruit gaat. Zo merkt u dat:

Na 10 dagen
u zich merkbaar fitter en opgewekter begint te voelen. U slaapt beter, heeft minder last van stress en hoofdpijn en met name uw stoelgang is aanzienlijk verbeterd.
Na 20 dagen merkt u dat u een deel van uw eventuele overgewicht kwijt bent geraakt. U zult tevens merken dat het dagelijks drinken van vers groente- en fruitsap een echte must en gewoonte is geworden en u eigenlijk al niet meer zonder wilt.
Na 30 dagen zult u zonder meer merken dat uw hoeveelheid fysieke energie flink is toegenomen en u makkelijker spiermassa creëert. Ook voelt u zich mentaal helderder en evenwichtiger.

Let op:
Indien u net begint met het dagelijks drinken van vers groente- en fruitsap, is het mogelijk dat u last krijgt van lichte hoofdpijn en/of vermoeidheid. Dit is omdat uw lichaam door de grote hoeveelheden voedingsstoffen zich ontdoet van aanwezige gifstoffen in uw lichaam. Dit ontgiftingsproces is echter niets om uw zorgen over te maken en deze klachten verdwijnen binnen enkele dagen. Gaat u gewoon door met het maken en consumeren van uw dagelijks verse geperste sap en u zult merken dat u zich binnen 10-30 dagen ongekend energiek en vitaal zult voelen.

Wat wordt bedoeld met ‘levend sap’?
De hier aan u aangeboden slowjuicer levert fantastisch hoog kwalitatief sap op, wat in de raw food wereld wel bekend staat als ‘levend’ sap. Dit is mogelijk dankzij het bijzonder lage toerental van deze machines. Het lage toerental zorgt voor minimale wrijving, waardoor zo weinig mogelijk hitte vrijkomt bij het persen. Hierdoor worden oxidatieprocessen zoveel mogelijk beperkt die de aanwezige voedingsstoffen in uw sap kunnen beschadigen. De werking van een slowjuicer is wel te vergelijken met de werking van het menselijk gebit. Door middel van kneuzende, malende en persende bewegingen van de slowjuicer worden maximale hoeveelheden sap uit al uw groenten of fruit geperst, waardoor uw verse sap optimale hoeveelheden voedingsstoffen bevat en waardoor de voedingswaarde voor u als consument tevens optimaal is.

Kan ik vruchten met harde pitten juicen?

De harde pitten van vruchten zoals kersen, pruimen of abrikozen kunnen uw slowjuicer zeer zeker beschadigen. Verwijder deze pitten daarom altijd voor u dit soort vruchten wenst te juicen. Als regel kunnen we stellen dat als het door uw gebit gekauwd kan worden, dan is het ook veilig voor uw slowjuicer.

Kan ik harde en vezelige groenten veilig juicen?
Groenten zoals wortels en bieten zijn over het algemeen vrij hard. Andere groenten zoals selderij, stelen van bepaalde kruiden, citroengras en anderen kunnen erg vezelig zijn. Het is daarom raadzaam deze voor het juicen in stukken te snijden voor u ze in de machine doet. Ook is het raadzaam dit soort producten gelijktijdig met zachtere groenten en vruchten te persen, zodat de uitvoer uit de machine soepeler loopt. Het achter elkaar persen van te grote hoeveelheden harde groenten en fruitsoorten kan mogelijk leiden tot het sneller slijten van uw machine of tot beschadigen van uw
slowjuicer.

Is mijn slowjuicer waterbestendig?
Deze machine is spatwaterdicht, maar water in de aan/uit knop dient voorkomen te worden en kan de machine beschadigen. Beschadiging door water is ook mogelijk als u onderdelen verwijderd voor reiniging en deze niet terug plaatst voordat u weer van de machine gebruik wenst te maken. Natte handen kunnen tevens het beste eerst goed worden afgedroogd voor u de machine aan- of uitzet.

Kan ik de onderdelen met de vaatwasser wassen?
De fabrikant raad af de onderdelen in de vaatwasser schoon te maken. Het volstaat om de onderdelen dagelijks met schoon water te reinigen. Mocht het nodig zijn, dan kunt u af en toe gebruik maken van wat zeep en een afwassponsje,  maar vermijd dit als dit niet nodig is. Spoel daarna de onderdelen wel goed af zodat er geen zeepresten in achter blijven. Ook is het raadzaam de onderdelen direct na gebruik schoon te maken. Voor de grote schoonmaak is het mogelijk gebruik te maken van wat fornuisreiniger. Doet u dit echter niet vaker dan eens per kwartaal. Het bijgeleverde borsteltje is om de zeef mee schoon te maken.

Waarom een slowjuicer? Ik heb al een sapcentrifuge/blender/keukenmachine:

Er zijn enkele grote verschillen waarneembaar tussen een slowjuicer en andere keukenapparaten zoals sapcentrifuges, blenders en keukenmachines. Deze laatste apparaten zijn niet gemaakt om de hoge kwaliteit sap te produceren die een slowjuicer u levert. De nadelen van deze apparaten zijn:

- Hoge mate van frictie: Hierdoor verliest uw sap grote hoeveelheden essentiële vitaminen, mineralen, enzymen en andere voedingsstoffen.
- Laag rendement:
Een slowjuicer haalt 30-80% meer sap uit (over)rijpe of zachten groenten en fruitsoorten.
- Minder lekker sap:
Het sap uit een slowjuicer behoudt meer geur, kleur en smaak t.o.v. sap afkomstig uit andere keukenapparatuur.
- Veel lawaai: Een slowjuicer is een stuk geruislozer dan de andere hier genoemde keukenapparaten.
- Veel zuurstof:
Een slowjuicer zorgt dankzij de langzame persing voor minder aanwezig zuurstof in uw sap, waardoor het langer houdbaar is.

Kortom, een slowjuicer levert  heerlijk ‘levend’ sap met een absoluut ongeëvenaarde kwaliteit in vergelijking met sap afkomstig uit andere keukenapparaten!


We hebben allemaal een aantal favoriete smaken, die we ontdekt hebben door ooit eens iets nieuws te proberen. Juice en experimenteer er daarom naar hartenlust op los en probeer gerust nieuwe soorten groenten, fruit en combinaties van beiden om uw smaakpapillen te verwennen met nieuwe smaaksensaties. De mogelijkheden zijn onbeperkt! Om u alvast wat op te warmen en te voorzien van inspiratie, hebben wij hieronder een aantal van onze persoonlijk favoriete recepten voor u vermeld.

1) 1 venkelknol, 1 rode paprika, 4 mediumgrote wortels en 2 appels.
2) 1 mediumgrote rode biet, 1 handvol verse basilicumblaadjes, 2 peren, 1 lime en een ½ paprika.
3) 2 scheuten wodka, 4-6 appels, 1 handvol vers muntblad en 1 citroen.

Betaling & Verzending:
Alle producten op voorraad worden binnen 24 uur verzonden. Normaal gezien heeft u uw bestelling dus binnen een aantal dagen in huis. Betaling is mogelijk via Ideal, Paypal of d.m.v. vooruitbetaling per bankoverschrijving.

Service & Garantie:
De Hurom slowjuicer wordt geleverd met maar liefst 5 jaar garantie op de motor en met 24 maanden garantie op het apparaat + onderdelen. Ook heeft u de mogelijkheid de garantieperiode voor alle onderdelen met nog eens 2 jaar te verlengen. Dit is mogelijk na registratie bij uw leverancier of fabrikant. In totaal krijgt u na registratie maar liefst 4 jaar garantie op alle onderdelen. Kortom, een weergaloos staaltje service van de Hurom fabrikant. Zorgt u er wel voor dat u de Hurom GD-WWC04slowjuicer het liefst in de originele verpakking of een andere goed passende en afgesloten verpakking aan ons retourneert en doet u dit alleen nadat u per e-mail contact met ons hebt opgenomen voor verzendinstructies.

Voor het grootste en het meest langdurige plezier van uw Hurom GD-WWC04 slowjuicer raden wij aan uw handleiding goed te lezen en nauwkeurig na te volgen! Bent op één of andere wijze niet tevreden met een product van ons? Stuur dan eerst een e-mail naar [email protected], waarna wij u een bericht sturen met instructies hoe u het product terug dient te sturen. U betaalt dan alleen de retour verzendkosten. De Tarwegraskoning verleent een 30 dagen lang ‘Niet goed? Geld terug’ garantie op alle sapmachines en kweeksets. Dit geld wel alleen voor machines die in nieuwe staat zijn. Bij gebruikte machines, mits in goede staat, wordt 75% van het aankoopbedrag vergoed. De garantie is geldig vanaf de datum vermeld op de verkoop bon of factuur en is alleen geldig indien de machine huishoudelijk en niet commercieel is gebruikt.

De volgende zaken vallen NIET onder de garantievoorwaarden:
- Schade die ontstaat n.a.v. het verkeerd gebruiken van de machine, door ongelukken of anderszins, niet veroorzaakt door een fabrieksfout of defect van de slowjuicer zelf.
- Schade ontstaan door geweld, onzorgvuldigheden, onoplettendheid, misbruik, commercieel gebruik, het niet juist opvolgen van de instructies in de handleiding of door zelfgemaakte aanpassingen aan het apparaat.
- Schade ontstaan door het aanbrengen of vervangen van onderdelen door onderdelen die niet zijn geproduceerd, aanbevolen of goedgekeurd door de Hurom producent.
- Schade ontstaan als gevolg van normale slijtage van de persschroef, het persvat, de ronde schraper of de zeef van het apparaat.


Is uw Hurom slowjuicer echter beschadigd geraakt tijdens het verzenden? Neem dan per direct contact op met ons kantoor via het e-mail adres: [email protected]

Technische gegevens:

- Vermogen: 150 watt
- Afmetingen: 250 x 173 x 402 mm (lxbxh)
- Toeren per minuut: 80 tpm
- Merk: Hurom
- Gewicht: 5,2kg
- EAN code: 6957754801251

Lees meer
Geen reviews gevonden
Bezorginformatie
Veelgestelde vragen