Hurom HZ Zilver 3e generatie slowjuicer
Niet meer leverbaar - De Hurom HZ, ook Hurom H25 genoemd, behoort tot de 3e generatie slowjuicers van Hurom. De roestvrij stalen behuizing is uniek en maakt dit model bijzonder exclusief. Niet alleen het RVS design springt direct in het oog ook de presta

Niet meer leverbaar - De Hurom HZ (H25) is de opvolger van de Hurom HF first en second generation. Deze waren namelijk beiden voorzien van een RVS behuizing. Bij haar opvolgers koos Hurom er aanvankelijk niet meer voor met een RVS design te komen. Echter kon men bij de product development department niet om de brandende vraag naar exclusiviteit heen. Hurom heeft zich er niet makkelijk vanaf gemaakt en is met een RVS topmodel gekomen waarbij u uw vingers kunt aflikken.

Uitgerust met de "Advanced Squeezing Technology" persschroef worden groenten en fruit efficiënt geperst en blijven goede bestandsdelen van de ingredienten bewaard in het sap. Met de bijgeleverde grove zeef en fijne zeef bepaald uzelf of u sapjes perst met meer of minder pulp.

Naast de hoogwaardige RVS materialen heeft Hurom ervoor gekozen een model te ontwikkelen die vrijwel geluidstil is met slechts 30 DB. Voor slowjuicers is dit een ongekend laag aantal decibel.

 

Lees meer
Geen reviews gevonden
Bezorginformatie
Veelgestelde vragen