Hurom HT Zilver slowjuicer
Niet meer leverbaar - De Hurom HT kan als derde generatie slowjuicers van Hurom worden beschouwd en heeft alle voordelen van de 2nd generation serie, aangevuld met een grote vulopening. Daarnaast is de Hurom HT ook een stuk stiller.

Niet meer leverbaar

Hurom HT

De Hurom HT is een van de nieuwste modellen uit de Second Generation serie van Hurom.

De sapkan heeft een inhoud van een halve liter en beschikt over een praktische sap-stop zodat in de kan zelf de verschillende ingrediënten gemixt worden. Bovendien voorkomt de sap-stop dat de juicer nadruppelt.

 

Waarom zou u kiezen voor de Hurom HT

  • De sapkan heeft een halve liter inhoud;
  • Met praktische sap-stop;
  • Slechts 43 omwentelingen per minuut;
  • Fluisterstil en energiezuinig;
  • Geschikt voor groente, fruit en noten;
  • Geleverd met twee verschillende zeven.

 

Slechts 43 omwentelingen per minuut

De horizontale slowjuicer HT werkt met een zeer laag toerental, waardoor al het sap uit de vruchten en groenten geperst. De pulp is dan ook kurkdroog. Bovendien garandeert dit slow juicen dat vitaminen, enzymen en mineralen optimaal behouden worden. De motor verbruikt slechts 150 Wattuur en is fluisterstil.

Geschikt  voor groente, fruit en noten

De Hurom HT perst alles soorten groenten en fruit, dus ook tarwegras en vezelige bladgroenten. Maar ook kunt u met de HT zelf noten- of sojamelk maken. Om vastlopen of beschadigingen te voorkomen, voert u de ingrediënten niet te snel en zonder grote pitten toe. De pitten van steenvruchten perziken en pruimen zijn bovendien iets giftig, deze kunt u daarom altijd beter verwijderen voor u ze gaat juicen.

Geleverd met twee verschillende zeven

De Hurom HT wordt inclusief twee zeven geleverd: een zeef van RVS en een zeef van Ultem. Ook het wormwiel is van Ultem gemaakt. Het is een zeer sterke en hygiënische kunststof. 

Lees meer
Geen reviews gevonden
Bezorginformatie
Veelgestelde vragen