Hurom HH 2nd Generation Rood Slowjuicer
Niet meer leverbaar - Dit is het één na nieuwste model van Hurom De Hurom HH, waarbij 2G staat voor 2e generatie. Het toerental van de nieuwe HH is verlaagd van 70 naar 40 toeren. Dit toerental is vergelijkbaar met de Hurom HG en de nieuwe Hurom HT

Niet meer leverbaar

Hurom HH 2e generatie Rood

Je kunt van alles sap maken. Wel is het belangrijk dat de groente klein wordt gesneden. Dit geldt met name voor bieten, wortels en selderij. Voor het juicen van tarwegras is de Hurom HH minder geschikt (net als de meeste verticale slowjuicers).

Een belangrijke verbetering t.o.v. de andere modellen Hurom, is dat er minder pulp in het sap komt vanwege het naar achter plaatsen van het aandrijfwiel. Schoonmaken is meer werk ten opzichte van de horizontale slowjuicers. Wel kun je de slowjuicer voorspoelen door de sap-stop erop te zetten en een paar glazen water in de Hurom te doen. Het is op deze wijze minder werk om de onderdelen schoon te maken. 

Verder is er een vernieuwde persschroef en een geintegreerde smoothie-maker. Zie onder een engelstalig uitleg van deze functie.

 

 

Lees meer
Geen reviews gevonden
Bezorginformatie
Veelgestelde vragen