Hurom HH second generation Rood
De Second Generation HH serie is sterk verbeterd vergeleken met de eerste generatie HH’s. Zo is het toerental van 70 toeren teruggebracht naar slechts 43.

De Second Generation HH serie is sterk verbeterd vergeleken met de eerste generatie HH’s. Zo is het toerental van 70 toeren teruggebracht naar slechts 43. Deze Slow Squeezing technologie zorgt ervoor dat er meer waardevolle voedingsstoffen in het sap terechtkomen omdat er minder plantaardige cellen beschadigen tijdens het persen.

Ook de vorm van de persschroef is verbeterd en heeft een dubbel snijblad. Dit levert een hoger rendement.

Waarom zou u kiezen voor de Hurom Second Generation HH-EBE11

  • Slechts 43 toeren per minuut;
  • Persschroef met dubbel snijvlak voor hoger rendement;
  • Voor het maken van sap en smoothies;
  • Prima allround machine.

Voor sap en smoothies
Met de tweede generatie HH-EBE11 haalt u een sap-pers én smoothie maker in huis. Bij deze Hurom krijgt u namelijk een grove zeef extra bijgeleverd die een voller sap geeft. Met de handige pulphendel kunt u daarnaast nog extra pulp toevoegen, net zoveel als u zelf lekker vindt.

Prima allround machine
De tweede generatie HH is geschikt voor het persen van harde en zachte vruchten en groenten en bijvoorbeeld noten. Harde fruit- en groentesoorten kunt u het beste in kleine stukken toevoegen en afwisselen met zachtere soorten. Hierdoor zal de machine niet snel vastlopen. Hoewel een horizontale slowjuicer een hoger rendement geeft bij het persen van tarwegras, verse kruiden en vezelrijke bladgroenten, kan de 2G ook deze producten goed verwerken, vooral als u ze van tevoren kleinsnijdt.

Naast de wijnrode HH-EBE11 is er ook een witte uitvoering (HH-WBE11) en een zilvergrijze, de HH-DBE11.

Lees meer
Geen reviews gevonden
Bezorginformatie
Veelgestelde vragen