Hurom H-AA Alpha Rood (H26)
Niet meer leverbaar - De Alpha serie is de derde generatie slowjuicers van Hurom. Ten opzichte van de tweede generatie zijn er enkele veranderingen doorgevoerd, waarvan de belangrijkste een verder verbeterde persschroef en een langzamer roterende filterbo

Niet meer leverbaar - De Alpha serie is de derde generatie slowjuicers van Hurom. Ten opzichte van de tweede generatie zijn er enkele veranderingen doorgevoerd, waarvan de belangrijkste een verder verbeterde persschroef en een langzamer roterende filterborstel zijn, wat de sapkwaliteit sterk ten goede komt. Daarnaast valt het slanke, vernieuwde design op dat er tevens voor zorgt dat de H-AA Alpha gemakkelijk te verplaatsen is.

 

Waarom zou u kiezen voor de Hurom H-AA Alpha (H26)

  • Vernieuwd design;
  • Verbeterde persschroef;
  • Langzaam roterende filterborstel;
  • Sap tot 72 uur houdbaar;
  • Voor fruit, groenten, kruiden, noten;
  • Inclusief twee zeven en ijsmaker.

 

Sap tot 72 uur houdbaar
De compacte persschroef met extra snijblad maakt 43 omwentelingen per minuut. Dit zorgt voor een optimaal kneus- en persproces. De filterborstel draait met slechts 17 toeren per minuut. Hierdoor komt er weinig zuurstof in het sap, waardoor er minder schuim ontstaat en er minder kans op oxidatie van mineralen en vitaminen is. Het resultaat is een sap van hoge kwaliteit dat tot 72 uur – mits luchtdicht afgesloten – in de koelkast houdbaar is.

Voor fruit, groenten, kruiden, noten
Met de Hurom H-AA Alpha kunt u alle soorten fruit en groenten persen, ook tarwegras, verse tuinkruiden en bijvoorbeeld dennennaalden. Als u geweekte noten pers, maakt u uw eigen notenmelk. Vezelrijke producten en tarwegras kunt u het beste kleingesneden toevoegen, dit verhoogt de sapopbrengst.

Inclusief twee zeven en ijsmaker
U krijgt bij de H-AA Alpha een fijne en grove zeef, plus een ijsmaker die u ook kunt gebruiken om smoothies te maken. De grove zeef is ideaal om bijvoorbeeld tomatenpuree te maken.

Lees meer
Geen reviews gevonden
Bezorginformatie
Veelgestelde vragen