Hurom H100 zilver 3e generatie slowjuicer
De Hurom H100 is hét revolutionair slowjuicemodel van Hurom, waarbij de traditionele slowjuice zeef is vervangen door twee in elkaar draaiende zeven. Dat scheelt een hoop gedoe en tijd bij het schoonmaken. Ook is de Hurom H100 voorzien van ‘Squeezing Tech

Hurom heeft met de H100 een uniek model geïntroduceerd. Innovatief, charismatisch, een tikkeltje  bescheiden, maar bovenal een elegant design. De Hurom H100 is daarmee een aanwinst op het aanrechtblad. Het ontwerp is stijlvol en dusdanig vormgegeven dat het bij iedereen in de keuken past. Ondanks dat gegeven is aan het belangrijkste niet ingeboet: zijn prestaties en het persgemak in ieder detail zorgen ervoor dat u de meest heerlijke sappen premium kunt persen.

Hoewel de H100 over meerdere innovaties beschikt springt één boven alle andere uit: het gemak bij het schoonmaken. Zo is de onderkant van het saphuis vereenvoudigd en is de aluminium zeef met kleine gaatjes vervangen door twee zeven met grotere gaten. Dit zorgt voor eenzelfde effect, maar is het makkelijker schoon te maken. Daarbij werken de 2 zeven dusdanig samen dat ze voorkomen dat pulp komt vast te zitten. Dit is niet alleen makkelijker te reinigen, maar ook een voordeel voor een betere hygiene. Een struikelpunt bij vrijwel alle andere slowjuicers. 

Met de Hurom H100 kunt u groenten, fruit en ook noten juicen. Hurom heeft haar perstechniek gepatenteerd onder de naam ’Advanced Squeezing Technology’ en als leider in de slowjuice markt wordt daarmee de derving van voedingswaarde geminimaliseerd.

Evenals de andere 3e generatie slowjuicers van Hurom heeft de H100 een saphuis dat licht gekanteld is, zodat het sap er makkelijk uitstroomt. Dit kan echter worden gecontroleerd met de luxe sapstop. Zodoende blijft er geen sap achterwege en hoeft de juicer niet worden verplaatst of gekanteld om de laatste druppel sap uit de slowjuicer te krijgen.

Tot slot geeft de zogenaamde Dual Hopper de luxe om ingredienten gemakkelijker in te voeren. Stengels, zoals wortels en bleekselderij worden met de recht invoerschacht beter begeleid, terwijl er meer ruimte is voor tomaatjes en appels met de brede invoerschacht.

Lees meer
Geen reviews gevonden
Bezorginformatie
Veelgestelde vragen