Hurom H-AI Serie Platinum (H34)
Een nieuw revolutionair model – zowel van innerlijk als van uiterlijk – is de H-AI van Hurom. Deze verticale slowjuicer maakt het juicen van vers en gezond sap nóg gemakkelijker.

Een nieuw revolutionair model – zowel van innerlijk als van uiterlijk – is de H AI One Stop van Hurom(H34). Deze verticale slowjuicer maakt het juicen van vers en gezond sap nóg gemakkelijker. Het is niet meer nodig om de ingrediënten één voor één toe te voegen, maar u doet alle voorgesneden ingrediënten tegelijk in de H-AI en na een druk op de startknop doet de machine de rest.


Waarom zou u kiezen voor de Hurom H AI (H34):

  • Nog gemakkelijker in gebruik;
  • Kneuzen en persen in twee fasen;
  • Vernieuwde vormgeving;
  • Geïntegreerde pulpbak;
  • Licht hellende sap-bak;
  • 60 toeren per minuut;
  • Voor alle fruit- en groentesoorten.

 

Kneuzen en persen in twee fasen
In de bak waar de ingrediënten ingaan, bevindt zich een kunststof mes dat de producten kneust, met daaronder een metalen mes dat de grotere stukken die nog resten, doorsnijdt. Vervolgens komt de massa in de kan waar de ingrediënten met behulp van een dikke persschroef worden geperst en vervolgens gefilterd door een fijne of grove zeef. Niet voor niets noemt Hurom de H AI ook wel Hurom One Stop.

Vernieuwde vormgeving
De opvangbak voor de pulp is bij de Hurom H-AI onder de sap-bak geplaatst en daarmee geïntegreerd in het slanke, verticale model. De bodem van de sap-bak loopt iets schuin. Hierdoor loopt al het sap richting de sapkraan en blijft er geen sap op de bodem liggen.


25 - 60 toeren per minuut

De messen en de persschroef draaien rond met een toerental van 60 toeren per minuut. Door de krachtige motor en de gebruikte materialen is de H34 -oftewel Hurom HAI - geschikt voor alle groente- en fruitsoorten. Ook is er uitstekend tarwegras mee te juicen.

Lees meer
Geen reviews gevonden
Bezorginformatie
Veelgestelde vragen