Hurom H-AI Serie Rood
Niet meer leverbaar - Met de H-AI heeft Hurom opnieuw een revolutionair model slowjuicer op de markt gebracht. Bij deze verticale slowjuicer hoeft u de afzonderlijke ingrediënten niet meer één voor één toe te voegen, maar de voorgesneden producten voegt u

Niet meer leverbaar - Met de H-AI heeft Hurom opnieuw een revolutionair model slowjuicer op de markt gebracht. Bij deze verticale slowjuicer hoeft u de afzonderlijke ingrediënten niet meer één voor één toe te voegen, maar de voorgesneden producten voegt u gewoon in één keer toe. In dat opzicht lijkt de H-AI wel wat op een blender maar dan met de voordelen van een slowjuicer.

 

Waarom zou u kiezen voor de Hurom H-AI

  • Ingrediënten gelijktijdig toevoegen;
  • Kneuzen en persen in twee fasen;
  • Vernieuwd design;
  • Met geïntegreerde pulpopvangbak;
  • Schuin aflopende sap-bak, waardoor niet achterblijft;
  • 25 - 60 RPM, daardoor extreem weinig oxidatie;
  • Voor alle soorten fruit en groente.
  • Zeer hoge sapopbrengst

 

Kneuzen en persen in twee fasen
Tijdens de eerste fase worden de ingrediënten met behulp van een kunststof mes gekneusd en met het roestvaststalen mes daaronder worden de grote stukken doorgesneden.

In de bak waar de ingrediënten ingaan, bevindt zich een kunststof mes dat de producten kneust, met daaronder een metalen mes dat de grotere stukken die nog resten, doorsnijdt. In de perskamer met de dikke persschroef wordt elke druppel uit de ingrediënten geperst en het fijne of het grove filter zorgt respectievelijk voor een helder of een vol sap.

Vernieuwd design
De bodem van de perskamer met filter loopt iets schuin waardoor het sap automatisch naar de sapkraan gevoerd wordt. Een andere vernieuwing aan de Hurom H-AI is dat de opvangbak voor de pulp onder de perskamer is geplaatst. Alleen de sapkan hoeft nog maar naast het apparaat geplaatst te worden.

25 - 60 RPM
Zowel de messen als de persschroef draaien met een toerental van 60 Revolutions Per Minute. U kunt met de Hurom H-AI alle soorten fruit en groenten juicen, ook tarwegras en bladgroenten.

 

 

Lees meer
Geen reviews gevonden
Bezorginformatie
Veelgestelde vragen