Hurom H-AI H34 - One Stop slowjuicer
Met één druk op de knop start automatisch het tweestaps kneus- en persproces van de Hurom H-AI, die als bijnaam ook Hurom H34 en Hurom One Stop wordt genoemd. Allen zijn aanduidingen voor dezelfde revolutionaire Hurom slowjuicer.

Waarom zou u kiezen voor de Hurom H-AI

  • Nieuw revolutionair model;
  • Tweestaps kneus- en persproces;
  • Geïntegreerde pulpopvangbak;
  • Licht hellende bodem van perskamer;
  • Draait 60 toeren per minuut;
  • Roestvrij staal
  • Bijzonder stil
  • Geschikt voor groente, fruit, noten en tarwegras.


Tweestaps kneus- en persproces

Met één druk op de knop start automatisch het tweestaps kneus- en persproces van de Hurom H-AI, die als bijnaam ook Hurom H34 en Hurom One Stop wordt genoemd. Allen zijn aanduidingen voor dezelfde revolutionaire Hurom slowjuicer. Tijdens de eerste stap zorgen de messen ervoor dat de ingrediënten gekneusd en gesneden worden. In de tweede stap wordt de massa met behulp van de speciaal ontworpen persschroef langzaam geperst waarna het sap gefilterd wordt. Omdat de bodem van deze bak iets hellend is, stroomt het sap automatisch in de richting van de sapkraan.

Geïntegreerde pulpopvangbak
Onder de persbak is de opvangbak voor de pulp geplaatst. Daarom hoeft alleen de sapkan nog maar naast de Hurom H AI gezet te worden als u sap of bijvoorbeeld lekker vers sorbetijs maakt. Dat scheelt weer ruimte op het aanrecht. Ook dat is nieuwe bij de Hurom One stop in vergelijking met andere slowjuicer merken of zelfs Hurom voorgangers.

Draait 60 toeren per minuut
De messen en het wormwiel van de Hurom H AI maken 60 omwentelingen per minuut. De krachtige motor en de uitgekiende vormgeving zorgen ervoor dat deze verticale slowjuicer geschikt is voor het juicen van groente, fruit, geweekte noten, tarwegras en verse tuinkruiden. Tarwegras, tuinkruiden en andere vezelrijke producten zelfs zonder ze eerst klein te snijden. Zo combineert de Hurom H34 het beste van een horizontale slowjuicer én een verticale slowjuicer.

Lees meer
Geen reviews gevonden
Bezorginformatie
Veelgestelde vragen