Hurom H-AE ALPHA Blauw (H30)
Niet meer leverbaar - De Hurom H-AE is een Special Edition slowjuicer met een slim en opvallend design van de Italiaanse ontwerpstudio Italiandesign Giugiaro. Deze studio ontwerpt onder meer voor automerken als Maserati en Ferrari.

Niet meer leverbaar - De Hurom H-AE is een Special Edition slowjuicer met een slim en opvallend design van de Italiaanse ontwerpstudio Italiandesign Giugiaro. Deze studio ontwerpt onder meer voor automerken als Maserati en Ferrari. Slim is de trechter met de dubbele vulopening: eentje voor langwerpige stukken en eentje voor kleinere, min of meer ronde ingrediënten.


 

Waarom zou u kiezen voor de Hurom H-AE Alpha

  • Opvallend design;
  • Dubbele vulopening;
  • Slechts één zeef nodig;
  • Eenvoudige assemblage;
  • 43 toeren per minuut;
  • Speciaal ontwikkelde persschroef;
  • Voor alle fruit- en groentesoorten, inclusief tarwegras.

 

Slechts één zeef nodig
Veel verticale slowjuicers werken met een fijne en een grove zeef. De H-AE Alpha Plus heeft slechts een fijne zeef waarmee u mooi helder sap kunt juicen. Door de speciale hendel te draaien, kunt u meer pulp toevoegen voor een voller sap met meer vezels.


Eenvoudige assemblage

De Hurom H-AE is heel gemakkelijk uit elkaar te halen en weer in elkaar te zetten. Dit vergemakkelijkt het schoonmaken. De dubbele vulopening kan bovendien in twee richtingen op de perskamer gezet worden. U kunt de stand kiezen die voor u het meest praktisch is in verband met werkoppervlak en voorkeurshand bijvoorbeeld.


43 toeren per minuut

De speciaal ontwikkelde persschroef draait met een snelheid van 43 omwentelingen per minuut. Dit garandeert een optimale sapopbrengst en tevens is door het design de kans op ophopingen van de pulp minimaal. Daarom is de Hurom H-AE Alpha Plus geschikt voor alle groente- en fruitsoorten én voor tarwegras en andere vezelige producten.

Lees meer
Geen reviews gevonden
Bezorginformatie
Veelgestelde vragen