Hurom H-AA Alpha Zilver (H26)
De Alpha serie is de derde generatie slowjuicers van Hurom. Ten opzichte van de tweede generatie zijn er enkele veranderingen doorgevoerd, waarvan de belangrijkste een verder verbeterde persschroef en een langzamer roterende filterborstel zijn, wat de sap

Met de derde generatie slowjuicers – de Alpha serie – heeft Hurom opnieuw enkele verbeteringen doorgevoerd. Een nog hogere sapkwaliteit, een slank en licht model dat tevens gemakkelijk te verplaatsen is en een standaard bijgeleverd hulpstuk om ijs te maken, zijn de belangrijkste veranderingen.

 

Waarom zou u kiezen voor de Hurom H-AA Alpha

  • Vernieuwde vormgeving;
  • Verbeterde persschroef met extra snijblad;
  • Minder oxidatie en schuimvorming;
  • Hoogwaardig sap is tot 72 uur houdbaar;
  • Persschroef draait met 43 RPM;
  • Voor groente, fruit en noten;
  • Twee zeven plus ijshulpstuk.

 

Minder oxidatie en schuimvorming
De persschroef is gemaakt van Ultem en heeft een extra snijvlak gekregen. Hij draait met een toerental van 43 per minuut. Zo wordt de maximale hoeveelheid sap uit de producten geperst. Het toerental van de filterborstel in de sapkan bedraagt slechts 17. Hierdoor komt er weinig zuurstof in het sap. Er vindt daarom minder oxidatie plaats en de mineralen en vitaminen die gevoelig zijn voor zuurstof, behouden hun belangrijke voedingswaarde. Tevens is de schuimvorming minder. Het sap dat op die manier is verkregen, is tot 72 uur in de koelkast houdbaar.

Voor groente, fruit en noten
U kunt met de Hurom H-AA Alpha zowel groenten en fruit als geweekte noten persen. Daarnaast is deze verticale slowjuicer ook geschikt voor het persen van tarwegras en andere vezelrijke producten. Het beste kunt u die vooraf kleinsnijden voor de beste sap-opbrengst.

Twee zeven plus ijshulpstuk
De H-AA Alpha wordt geleverd met een grove en fijne zeef plus een speciaal hulpstuk voor het maken van ijs en smoothies. De grove zeef is goed voor een pulprijk sap, maar ook voor het maken van bijvoorbeeld tomatenpuree.

Lees meer
Geen reviews gevonden
Bezorginformatie
Veelgestelde vragen