Hurom DU - GI Series
Niet meer leverbaar - Hurom heeft een nieuwe serie slowjuicers ontwikkeld: Hurom GI Series. Deze horizontale slowjuicer heeft een slim design die in elke omgeving past. Dit model is zo’n 27% slimmer ontwikkeld dan de voorgaande modellen zoals de Hurom GD

Niet meer leverbaar - Hurom heeft een nieuwe serie slowjuicers ontwikkeld: Hurom GI Series. Deze horizontale slowjuicer heeft een slim design die in elke omgeving past. Dit model is zo’n 27% slimmer ontwikkeld dan de voorgaande modellen zoals de Hurom GD en de Hurom DA-1000. De functies zijn hetzelfde gebleven als bij de voorgangers, alleen het formaat is compacter gemaakt en hij is nog makkelijker in gebruik! Eenvoudig te reinigen: Zowel de dop als de draaiende borstels helpen bij het mixen van ingrediënten in de kamer en zorgen voor een gemakkelijke automatische schoonmaak. Vanwege de effectieve horizontale persmethode, komt er hoogwaardig sap uit deze machine.

Gebruiksvriendelijk: Deze slowjuicer bestaat uit simpele en compacte onderdelen waardoor iedereen er mee om kan gaan. Een handige keukenhulp dus!

De motor van deze Hurom DU is geïsoleerd in het apparaat en stiller dan vergelijkbare slowjuicers.

De stamper heeft een ring van rubber, die gebruikt kan worden om het pulp (wat soms omhoog komt) terug in de machine te duwen en zo te zorgen dat alles goed gejuiced wordt.


Lees meer
Geen reviews gevonden
Bezorginformatie
Veelgestelde vragen