Hurom DA-1000 slowjuicer
Met deze prachtige Hurom DA1000 heb je een zeer krachtige horizontale slowjuicer in huis. Dit apparaat staat garant voor goede kwaliteit. De Hurom perst door het vernieuwende perssysteem 3-5% meer sap uit producten, vergeleken met andere horizontale slowj

Hurom DA-1000

Deze Hurom DA1000 is door de horizontale persschroef een zeer geschikt apparaat voor het persen van zachte, harde en vezelrijke producten. Zo kunnen er bijvoorbeeld wortelen, bieten, maar ook boerenkool, spinazie, bleekselderij en tarwegras geperst worden. Ook verse en wilde kruiden kunnen er zonder moeite mee geperst worden!

Vanwege de effectieve horizontale persmethode, komt er hoogwaardig sap uit deze machine. Door de verstelbare sapknop, die losser en strakker gedraaid kan worden, kan men zelf bepalen hoeveel pulp er in het sap komt. Zo kunnen, bijvoorbeeld, de onverteerbare vezels van tarwegras vermeden worden, maar het zachte vrucht pulp van een sinaasappel kan worden behouden.

De onderdelen van deze sapmachine zijn niet vaatwasserbestendig en ze kunnen het beste onder de warme kraan worden afgespoeld en met de bijbehorende borstels worden schoonmaken. Mochten er toch groente of fruit vastzitten dan kunnen de onderdelen geweekt worden in een bakje warm water.

De motor van deze Hurom DA1000 is geïsoleerd in het apparaat en stiller dan vergelijkbare slowjuicers.

De stamper heeft een ring van rubber, die gebruikt kan worden om het pulp (wat soms omhoog komt) terug in de machine te duwen en zo te zorgen dat alles goed gejuiced wordt.

Deze veelzijdige slowjuicer kan ook notenpasta, pesto, tapenade of ijs maken, met de bijgeleverde accessoires.

Lees meer
Merk: Hurom
Type Pers: Single gear
Aandrijving: Elektrisch
Afmetingen (L x B x H): 250 x 180x 226 mm
Garantie: 20 jaar op de motor en 5 jaar garantie op de losse onderdelen
Gewicht: 6,3 kg
BPA-free: Ja
Toeren/minuut: 63 - 75 rpm
Geluid (dB): 65 dBa
Stroomverbruik: 150W
Geen reviews gevonden
Bezorginformatie
Veelgestelde vragen