Greenstar Elite [Pasta Maker Set]
Fantastische pastamaker set, geschikt voor ’s werelds meest verkochte slowjuicers, oftewel de Greenstar Slowjuicers.

Een pastamaker set voor ‘s werelds meest verkochte slowjuicers:
Hierbij presenteren wij u een fantastische pastamaker set, geschikt voor ’s werelds meest verkochte slowjuicers, oftewel de Greenstar slowjuicers. Deze machines zijn met name bekend en zeer geliefd om de bijzondere prestaties op het gebied van sap juicen. Dit is met name dankzij de krachtige aandrijving, de hoge opbrengst van vitaal levend en heerlijk smakend sap en de duurzaamheid van de machine. Daarnaast zijn de machines niet alleen voor persoonlijk, maar tevens voor professioneel en commercieel gebruik geschikt, wat uitzonderlijk is voor slowjuicers!

Geschikt voor alle Greenstar Classic modellen:
Deze pastamakers set is een perfecte aanvulling op uw Greenstar Slowjuicer - Classic [Twin Gear] en is geschikt voor de Greenstar GS-1000, GS-2000 en GS-3000 modellen en is alleen leverbaar in de bijbehorende kleur wit. De opzetstukken maken een volwaardige pastamachine van uw slowjuicer, waardoor u in staat bent overheerlijke verse pasta te maken waar elke Italiaan zelfs jaloers op zou worden! De pastamaker is eenvoudig en snel in gebruik en is tevens in een handomdraai schoon te maken.

Extra Tarwegraskoning service:
Dankzij de fantastische service van de Tarwegraskoning bent u ten allen tijde in staat om uw Greenstar Slowjuicer - Elite [Twin Gear] - Pastamaker Set te vervangen met een nieuw exemplaar. Wij hebben zo goed als alle slowjuicer onderdelen op voorraad of kunnen deze binnen enkele dagen bij u thuis laten bezorgen, zodat u ten allen tijden in staat bent om uw machine weer compleet te maken indien een onderdeel beschadigd of verloren is geraakt. Hierdoor bent u in no time weer in staat optimaal van deze fantastische slowjuicer te genieten, alsook van uw dagelijkse vers geperste tarwegras-, groente- en fruitsap!

Lees meer
Geen reviews gevonden
Bezorginformatie
Veelgestelde vragen