De Slowjuice Bar, recepten & informatie boek [Erin Quon & Briana Stockton]
Het drinken van vers sap is een simpele en heerlijke manier om essentiële vitamines, enzymen en mineralen binnen te krijgen. Verse sappen zijn vezelrijk en licht verteerbaar en je kunt oneindig veel combinaties bedenken en maken: het boek De slowjuice bar

Dit prachtig vormgegeven boek bevat meer dan 90 gezonde sappen uit de (slow)juicer!

Ingedeeld in vier categorieën leer je goede combinaties kennen voor perfecte sappen. Met de energierijke recepten vol fruit, kruiden, superfoods en creativiteit begin je goed en fris aan de dag. Heb je maaltijdvervangende en voedende sappen nodig, maak dan sap van bijvoorbeeld appel, spinazie en bleekselderij of van bladgroenten en wortel. De detox sappen hebben een reinigend effect en verhogen het immuunsysteem, terwijl de beschermende sappen je gezondheid een boost geven.

Maak je groente & fruit sappen bij voorkeur met een slowjuicer. Een slowjuicer is de beste manier om hoge kwaliteit sap te maken, omdat de sap opbrengst hoger is en het sap voedzamer is vergeleken met een centrifugale/snellere juicer. Het sap oxideert namelijk minder en er worden meer nutrienten geextraheerd. Hiermee bereik je het meest optimale en gezonde resultaat. De slowjuicer kan bovendien harde fruitsoorten en groenten met schil en al aan en geeft beduidend meer sap dan de reguliere sapmachines. Maar ook met een andere juicer zijn alle recepten uit De slowjuice bar maakbaar. De Tarwegraskoning is de specialist op slowjuicer & sappen gebied en heeft een enorm breed assortiment voor elk budget.

Lees meer
Geen reviews gevonden
Bezorginformatie
Veelgestelde vragen