Cooksense Schoonmaakborstel
Extra Tarwegraskoning service: Levering van losse Cooksense slowjuicer onderdelen! Wij leveren naast deze prachtige machines ook vele losse onderdelen, zodat u ten allen tijden in staat bent om uw machine weer compleet te maken indien een onderdeel bescha

Cooksense - Borstel
De hier aangeboden Cooksense - Borstel is een speciaal ontwikkelde borstel voor uw Cooksense slowjuicer. Deze borstel wordt standaard gratis geleverd bij uw Cooksense juicer, is speciaal voor de Cooksense machines ontworpen en is los leverbaar in het geval van verlies of beschadiging. Deze borstel is ideaal en perfect op maat gemaakt om de uw Cooksense slowjuicer en alle eventueel vervuilde onderdelen mee schoon te maken van mogelijk pulp is blijven hangen. Na heb schoon borstelen kunt u de onderdelen met warm water omspoelen of afwassen (het liefst zonder zeep). Op die manier bent u er zeker van dat uw machine weer in een mum van tijd schoon is.

Dankzij de fantastische service van de Tarwegraskoning bent u ten allen tijde in staat om uw Cooksense - Zeef [Zwart[ te vervangen met een nieuw exemplaar. Wij hebben alle slowjuicer onderdelen op voorraad of kunnen deze binnen enkele dagen bij u thuis laten bezorgen, zodat u ten allen tijden in staat bent om uw machine weer compleet te maken indien een onderdeel beschadigd of verloren is geraakt. Hierdoor bent u in no time weer in staat optimaal van deze fantastische slowjuicer te genieten, alsook van uw dagelijkse vers geperste tarwegras-, groente- en/of fruitsap!

Lees meer
Geen reviews gevonden
Bezorginformatie
Veelgestelde vragen