Bianco Forte Zwart
Niet meer leverbaar - De Forte is een hogesnelheidsblender van het merk Bianco di Puro. De in Duitsland ontwikkelde blender met Italiaans design is een semiprofessioneel apparaat voor intensief thuisgebruik of in kleine horecazaken.

Niet meer leverbaar - De Forte is een hogesnelheidsblender van het merk Bianco di Puro. De in Duitsland ontwikkelde blender met Italiaans design is een semiprofessioneel apparaat voor intensief thuisgebruik of in kleine horecazaken. De blender heeft zes mesjes van Japans roestvaststaal met een hoog koolstofgehalte. De mesjes zijn dan ook vlijmscherp en zeer hard.

 

Waarom zou u kiezen voor de Bianco Forte

  • Met 6 scherpe, harde Japanse mesjes;
  • Krachtige 2 pk motor;
  • Tot 32.000 toeren per minuut;
  • Tien snelheden;
  • Met timer;
  • Zes automatische programma’s;
  • Gepatenteerde stamper.

 

Tot 32.000 toeren per minuut
De 2 pk motor laat de zes sterke messen op zeer hoge snelheid ronddraaien waardoor zelfs harde ingrediënten als bijvoorbeeld een avocadopit – die veel gezonde stoffen bevat – in een mum van tijd fijn vermalen wordt. Stelt u een lagere snelheid in, dan worden noten of groenten grof gehakt.

Tien snelheden
De Bianco Forte is handmatig op tien verschillende snelheden in te stellen. Hoe hoger de snelheid, hoe fijner het resultaat. Daarnaast is de tijd in te stellen. Hoe langer u op hoge snelheid mixt, hoe warmer de ingrediënten door de wrijving worden. Door op hoge snelheid kort te blenden, kunt u bijvoorbeeld ijsblokjes crushen.

Zes automatische programma’s
Met de zes automatische programma’s van de Bianco Forte kunt u heel gemakkelijk warme soepen, sauzen, soja- en notenmelk, sorbets en smoothies maken. 

Gepatenteerde stamper
Bij de Bianco Forte hogesnelheidsblender krijgt u een stamper om tussendoor de ingrediënten naar beneden te duwen. Deze gepatenteerde stamper heeft als handigheidje dat hij tevens de temperatuur meet.

Lees meer
Geen reviews gevonden
Bezorginformatie
Veelgestelde vragen