50 cupjes bevroren Tarwegrassap (25% korting)
NIEUW: Verpakking met 50 cupjes!Naast onze verpakkingen met 75 en 150 stuks kunt u nu al vanaf 50 cupjes bij ons bestellen.

Met uiterste zorg wordt het tarwegras verwerkt tot sap en flash-frozen ingevroren. Hierdoor blijft het goede van ons tarwegras optimaal behouden.
Geniet elke dag van de bijzondere kwaliteiten van tarwegras. Heerlijk door een zelfgemaakte smoothie, appelsap of water! De tarwegrassap cupjes kunt u heel gemakkelijk aan uw favoriete sapje toevoegen of als shotje drinken;

Levering: 

Bezorgdag > De bezorgdag is afhankelijk van uw woonplaats. Klik hier voor Tarwegrassap bezorgdagen

Levering: 

Bezorgdag > De bezorgdag is afhankelijk van uw woonplaats. Klik hier voor Tarwegrassap bezorg

Levering: 
Leverdag is afhankelijk van uw woonplaats. Uw cupjes met tarwegrassap worden bezorgd door een gespecialiseerd koelvervoerder. De leverdag is afhankelijk van uw woonplaats. Bestellingen die u tot en met maandag bij ons heeft gedaan worden op de volgende dagen op uw afleveradres bezorgd:

Randstad+ en Midden Nederland Postcodereeksen: 10** t/m 15** 19** t/m 42** 48** t/m 57** 65** t/m 68** Leverdag: Woensdag en Vrijdag

West Brabant + Zeeland Postcodereeks: 43** t/m 47** Leverdag: Donderdag

Limburg Postcodereeks: 58** t/m 64** Leverdag: Donderdag

Achterhoek / Oost Nederland Postcodereeksen: 69** t/m 76** en 81** Leverdag: Woensdag

Groningen / Drenthe Postcodereeksen: 77** t/m 79** 93** t/m 99** Leverdag: Woensdag

Friesland / Flevoland Postcodereeksen: 80** 82** t/m 92** Leverdag: Donderdag

Kop van Noord Holland Postcodereeks: 16** t/m 18** Leverdag: Vrijdag

Exacte levertijd De voordat uw bestelling wordt geleverd ontvangt u van onze koelvervoerder een e-mail met daarin het exacte tijdvak van levering.

Let op: Uw cupjes dienen na ontvangst onmiddellijk in de vriezer geplaatst te worden.

Houdbaarheid:

Bij -6 graden: 3 maanden.
Bij -9 graden: 6 maanden.
Bij -18 graden: 9 maanden.

Dosering: 2 cupjes per dag

1 cupje= 28 ml (dagelijkse aanbevolen hoeveelheid)
Wij raden je aan om tarwegras op een nuchtere maag te drinken. Doe dit het liefst een half uur voor je ontbijt. Eventueel is dit natuurlijk ook mogelijk voor de lunch of avondmaaltijd. 

Disclaimer:
Het gebruik van ons tarwegras voedingssupplementen en andere producten is voor eigen risico van de consument. De Tarwegraskoning is niet aansprakelijk voor de gevolgen van de consumptie van deze middelen, stelt geen diagnoses en doet geen uitspraken over mogelijke behandeltrajecten, ziektepreventie en genezingsprocessen. Houdt u er rekening mee dat de informatie op onze website niet is samengesteld door medisch erkende experts of deskundigen. De informatie op deze website dient dan ook niet gezien te worden als vervanging van professioneel medisch advies en mag slechts als een aanvulling beschouwd worden.

Verder is het mogelijk dat planten, kruiden of andere voedingssupplementen een wisselwerking met voorgeschreven medicijnen kunnen hebben, waardoor de werking van deze medicijnen mogelijk vermindert of juist versterkt wordt. Ook kunnen sommige producten allergische reacties oproepen in combinatie met medicatie. Dit kan tot gevaarlijke situaties leiden. Mocht u  onder behandeling staan van een arts, specialist of voedseldeskundige, of bent u mogelijk zwanger, neemt u onze producten dan niet in zonder nader overleg. Mocht u nadelige gevolgen ondervinden van één of meerdere van onze producten, stop dan onmiddellijk met inname en neem contact op met uw huisarts. Deze zal u eventueel doorverwijzen naar een gespecialiseerd arts. Raadpleeg daarom altijd eerst een medisch gekwalificeerd arts, specialist of ander erkend deskundige als u vragen heeft over de hier aangeboden voedingssupplementen en andere producten. Ook dienen deze producten niet als vervanging, maar slechts ter aanvulling van gezonde dagelijkse voeding.

Lees meer
Geen reviews gevonden
Bezorginformatie
Veelgestelde vragen