JuiceMe DA 1000 Rood
De horizontale slowjuicer van het merk JuiceMe is een veelzijdige machine waarmee u niet alleen sap perst, maar ook babyvoeding, notenboter, verse Italiaanse pasta of ijs maakt.

Juiceme DA 1000 Rood, de JuiceMe voor tarwegras

De horizontale slowjuicer van het merk JuiceMe is een veelzijdige machine waarmee u niet alleen sap perst, maar ook babyvoeding, notenboter, verse Italiaanse pasta of ijs maakt. De horizontale slowjuicer is bij uitstek geschikt voor het persen van verse kruiden, tarwegras en bijvoorbeeld ook dennennaalden of Aloë Verabladeren en geeft dan ook een hoge opbrengst.

Waarom zou u kiezen voor de JuiceMe DA 1000

  • Veelzijdig apparaat;
  • Bij uitstek geschikt voor tarwegras;
  • 60 RPM;
  • Hoge opbrengst;
  • Ook voor andere groenten, fruit en noten;
  • Eenvoudig uit elkaar te halen;
  • Geleverd met diverse accessoires.

Ook voor andere groenten, fruit en noten
Met de JuiceMe DA 1000 perst u met een toerental van 60 RPM alle soorten groenten en fruit. Notenmelk maakt u door de noten eerst te weken en deze vervolgens te persen. Ook kunt u gedroogde kruiden eenvoudig verpulveren met deze horizontale juicer.

Eenvoudig uit elkaar te halen
De JuiceMe DA 1000 is helemaal BPA-vrij en eenvoudig uit elkaar te halen en weer in elkaar te zetten. Schoonmaken gaat het makkelijkst als u de onderdelen meteen na gebruik onder warm stromend water met het meegeleverde borsteltje afspoelt en -borstelt. Het gebruik van afwasmiddel is niet nodig.

Geleverd met diverse accessoires
Bij deze horizontale slowjuicer van JuiceMe worden verschillende accessoires meegeleverd om Italiaanse pasta’s te maken, te pureren – babyvoeding bijvoorbeeld, smoothies of ijs – en om ingrediënten fijn te snijden. De inhoud van de sapkan is 500 ml.

Lees meer
Merk: JuiceMe
Type Pers: Single gear
Aandrijving: Elektrisch
Afmetingen (L x B x H): 40 x 35 x 28 cm
Garantie: 10 jaar op de motor en 2 jaar garantie op de losse onderdelen
Gewicht: 8 kg
BPA-free: Ja
Toeren/minuut: 60
Geluid (dB): -
Stroomverbruik: 150W
Geen reviews gevonden
Bezorginformatie
Veelgestelde vragen