Angel Juicer - Houten/Siliconen Stamper [Model II]
Extra Tarwegraskoning service: Levering van losse Angel Juicer onderdelen! Wij leveren naast deze prachtige machines ook vele losse onderdelen, zodat u ten allen tijden in staat bent om uw machine weer compleet te maken indien een onderdeel beschadigd of

Houten/Siliconen Stamper:
De hier aangeboden Angel Juicer - Houten/Siliconen Stamper [Model II] zijn speciaal ontworpen en geschikt voor het aanstampen van al uw fruit en groenten in uw eigen fantastische Angel Juicer. De stampers zijn met name geschikt voor erg zachte en sappige fruit- en groentesoorten, zoals mango, meloen en tomaten. Deze stamper is speciaal voor uw robuuste Angel Juicer ontworpen en is los leverbaar.

Dankzij de fantastische service van de Tarwegraskoning bent u ten allen tijde in staat om uw Angel Juicer - Houten/Siliconen Stamper [Model II] te vervangen met een nieuw exemplaar. Wij hebben zo goed als alle slowjuicer onderdelen op voorraad of kunnen deze binnen enkele dagen bij u thuis laten bezorgen, zodat u ten allen tijden in staat bent om uw machine weer compleet te maken indien een onderdeel beschadigd of verloren is geraakt. Hierdoor bent u in no time weer in staat optimaal van deze fantastische slowjuicer te genieten, alsook van uw dagelijkse vers geperste tarwegras-, groente- en fruitsap!

Lees meer
Geen reviews gevonden
Bezorginformatie
Veelgestelde vragen