Angel Juicer - Schoonmaakborstel [Extra Kwaliteit]
Extra Tarwegraskoning service: Levering van losse Angel Juicer onderdelen! Wij leveren naast deze prachtige machines ook vele losse onderdelen, zodat u ten allen tijden in staat bent om uw machine weer compleet te maken indien een onderdeel beschadigd of

Angel Juicer -  Schoonmaakborstel [Extra Kwaliteit]:
De hier aangeboden Angel Juicer - Schoonmaakborstel dient om uw Angel Juicer en eventuele onderdelen snel en efficiënt schoon te maken. Deze schoonmaakborstel is special voor uw robuuste Angel Juicer ontworpen en zijn los leverbaar. De kwaliteit van deze specifieke schoonmaakborstel is extra hoog, waardoor u beter in staat bent met name de kleine hoekjes van uw Angel slowjuicer schoon te maken. Ook is het materiaal extra sterk in vergelijking met de normale schoonmaakborstel.

Dankzij de fantastische service van de Tarwegraskoning bent u ten allen tijde in staat om uw Angel Juicer - Schoonmaakborstel te vervangen met een nieuw exemplaar. Wij hebben zo goed als alle slowjuicer onderdelen op voorraad of kunnen deze binnen enkele dagen bij u thuis laten bezorgen, zodat u ten allen tijden in staat bent om uw machine weer compleet te maken indien een onderdeel beschadigd of verloren is geraakt. Hierdoor bent u in no time weer in staat optimaal van deze fantastische slowjuicer te genieten, alsook van uw dagelijkse vers geperste tarwegras-, groente- en fruitsap!

Lees meer
Geen reviews gevonden
Bezorginformatie
Veelgestelde vragen