Angel Juicer AG-8500S
De Angel Juicer AG-8500S is net als de AG-5500 en de AG-7500 een horizontale slowjuicer. De Angel Juicers worden als de Rolls Royces onder de slowjuicers beschouwd.

De Angel Juicer AG-8500S is net als de AG-5500 en de AG-7500 een horizontale slowjuicer. De Angel Juicers worden als de Rolls Royces onder de slowjuicers beschouwd. Dit vanwege het hoge rendement aan sap en gezonde voedingsstoffen en het gebruik van hoogwaardig roestvast staal voor de gehele apparaten. De Angel Juicers hebben twee lange wormwielen. Elke Angel wordt handmatig gemonteerd en vervolgens gecontroleerd.

Waarom zou u kiezen voor de Angel Juicer AG-8500S

  • Vervaardigd van speciaal rvs;
  • Maximale sap-opbrengst;
  • Goed sap-kwaliteit door de twee wormwielen;
  • Veilig in gebruik.


Speciaal roestvast staal
Roestvast staal ziet er niet alleen stijlvol en modern uit, het is ook hard en duurzaam. Bovendien worden geurtjes en kleurtjes niet opgenomen zoals kunststof dat vaak wel doet, en roestvast staal is ook nog eens goed schoon te maken. Roestvast staal is ook afwasmachinebestendig en alle onderdelen van de Angel Juicers kunnen daarom zonder problemen in de vaatwasser. Dit wordt bij de meeste andere juicers afgeraden.

Het roestvast staal waar de Angel Juicer AG-8500S van is gemaakt, heeft een chroomgehalte van 18% en een nikkelgehalte van 12%. Hierdoor is het metaal tevens bestand tegen halogenen als chloor, fluor of broom. Dat is fijn in een omgeving waar extra op de hygiëne gelet wordt en waar daarom met agressievere, chloorhoudende schoonmaakmiddelen gewerkt wordt. De Angel AG-8500S verschilt hiermee van de AG-5500 en de AG-7500.

Maximale sapopbrengst
De Angel Juicers zijn geschikt om alle zachte en harde fruit- en groentesoorten te persen. Maar ook bladgroenten als sla en spinazie, verse kruiden en natuurlijk tarwegras kunnen uitstekend door de Angel Juicer worden geperst. De sap-opbrengst is hoog en kan wel tot 30% meer zijn dan de opbrengst bij andere juicers. Dit is vooral te danken aan de extra sterke motor die als bijkomend voordeel heeft dat hij lekker stil werkt. De perskracht wordt automatisch aangepast aan de hardheid van het fruit of de groente. Zo haalt hij ook uit taaie vezels en harde groenten en fruit de maximale hoeveelheid sap.

Twee wormwielen
De Angel Juicer heeft twee extra lange wormwielen die gemaakt zijn van antibacterieel roestvast staal. De lengte van de wormwielen komt het kneus- en persproces – en dus ook het sap – ten goede. Bij de meeste juicers worden de enzymen die in de plantaardige cellen zitten, kapotgemaakt en verliezen daardoor hun werking. De Angel Juicer kneust en perst op zo’n manier dat een groot deel van de enzymen onbeschadigd in het sap terechtkomen, net als enkele belangrijke mineralen als calcium en magnesium. Het gehalte aan enzymen en mineralen dat het versgeperste sap rijk is, is wel het drie- tot vijfvoudige van dat van andere juicers.

Naast het voordeel van het hoge rendement aan sap en voedingsstoffen, kent de combinatie van de twee lange, antibacteriële wormwielen en de sterke motor nog een ander voordeel. De Angel Juicers weren namelijk tot 95% van de pesticiden die mogelijk op de groenten en het fruit zitten. Deze toxische stoffen binden zich aan de pulp en hoe beter de pulp van het sap gescheiden wordt, hoe minder toxische stoffen in het sap terechtkomen.

Veilig in gebruik
De Angel Juicer AG-8500 is een veilige juicer. Hij wordt tegen oververhitting beschermd door de interne thermostaat. Als de vulschacht van de Angel Juicer AG-8500S te vol komt te zitten, stopt het apparaat en gaan de wormwielen automatisch de andere kant opdraaien, waardoor de verstopping opgelost wordt. Ook schakelt hij automatisch uit als er bijvoorbeeld een mes in de vulopening terechtkomt.

Lees meer
Geen reviews gevonden
Bezorginformatie
Veelgestelde vragen