Angel Juicer AG-5500
De Angel Juicer AG-5500 is – net als zijn broertjes AG-7500 en AG-8500S een horizontale slowjuicer, met twee wormwielen en geheel gemaakt van roestvast staal.

De Angel Juicer AG-5500 is – net als zijn broertjes AG-7500 en AG-8500S een horizontale slowjuicer, met twee wormwielen en geheel gemaakt van roestvast staal.

De twee wormwielen zijn extra lang, zodat er goed gekneusd en geperst kan worden. Hierbij komen zelfs de enzymen uit de plantaardige cellen grotendeels onbeschadigd in het sap terecht. Ook de belangrijke mineralen magnesium en calcium die bij veel juicers in de pulp terechtkomen, worden door de Angel Juicer aan de groenten en het fruit onttrokken. Het gehalte aan enzymen en mineralen is tot wel 5 keer meer dan bij andere juicers.

Waarom zou u kiezen voor de Angel Juicer AG-5500

  • Twee lange wormwielen voor uitstekende sap-kwaliteit;
  • Hoge sap-opbrengst;
  • Geheel van roestvast staal;


Hoge sap-opbrengst
De Angel kan alle zachte en harde fruit- en groentesoorten aan, maar ook bladgroenten, verse kruiden en tarwegras. De bijzonder krachtige motor zorgt ervoor dat de sap-opbrengst maximaal is, tot wel 30% meer dan bij andere juicers. De perskracht wordt automatisch aangepast: bij stugge en harde vezels werkt de motor harder om echt al het sap uit de groenten of het fruit te halen.

Dat de twee lange wormwielen – gemaakt van antibacterieel roestvast staal – in combinatie met de extra krachtige motor een hoog rendement geven, is natuurlijk heel mooi, maar er is nog een belangrijk ander voordeel. Als u geen biologisch geteelde groente of fruit gebruikt, hoeft u zich nog geen zorgen te maken over mogelijke pesticiden en andere toxische stoffen. De Angel Juicer zal namelijk 95% hiervan uit uw sap weten te houden. Dit komt omdat de toxische stoffen aan de pulp gebonden worden. Hoe beter de pulp van het sap gescheiden wordt, hoe minder toxische stoffen in het sap terechtkomen.

Geheel van roestvast staal
De Angel Juicer AG-5500 is geheel gemaakt van antibacterieel roestvast staal met 18% chroom en 8% nikkel. Dit type roestvast staal is enigszins gevoelig voor chloor en schoonmaken met bleekmiddel is daarom af te raden.

Roestvast staal is een materiaal met vele voordelen. Het is hard, het neemt geen geurtjes en kleurtjes aan en is gemakkelijk schoon te maken. De onderdelen van de Angel Juicers kunnen gewoon in de vaatwasser, iets wat bij veel andere juicers afgeraden wordt. Roestvast staal heeft bovendien een moderne, luxueuze uitstraling en zal op geen enkel aanrecht misstaan.

Veilig
De Angel Juicer AG-5500 is een bijzonder veilig apparaat. Hij heeft een schakelaar aan de achterzijde, zodat per ongeluk inschakelen voorkomen wordt en hij is voorzien van een thermostaat tegen oververhitting. Als de Angel Juicer vast dreigt te lopen omdat de vulschacht te vol zit, stopt het apparaat. De Angel Juicer AG-5500 is voorzien van een reverse-knop. Door deze in te drukken, gaan de wormwielen de andere kant opdraaien waardoor de verstopping wordt opgelost.

Lees meer
Geen reviews gevonden
Bezorginformatie
Veelgestelde vragen