Angel 7500 slowjuicer
De luxe Angel Juicer (ook bekend als Angelia juicer) is de Rolls Royce onder de sapmachines. Deze prachtige slowjuicer is volledig van roestvast staal/RVS en is de enige sappers ter wereld, met een 3 PK motor. Bent u een dagelijkse sapdrinker, of wilt u

Hoog rendement uit groente & fruit
Met een krachtige Twin-Gear aandrijving en 3-staps vijzel, perst de Angel juicer tot 80% meer sap en waardevolle voedingsstoffen uit tarwegras, groente en fruit, in vergelijking met andere sapmachines. De 3 PK is de krachtigste motor van alle slowjuicers en is in staat om zelfs de stugste celwanden te doorbreken & zo de maximale hoeveelheid voedingsstoffen uit groente en fruit te extraheren! Zo’n Angel, wilt u toch ook in huis?

Door de dubbele wormwielen met daarachter een pers, zorgt de Angel juicer voor de optimale opbrengst uit uw groente en fruit. De Angel Juicer 7500 heeft als extra toevoeging dat de machine automatisch achteruit loopt wanneer er te veel groente of fruit in de machine zit en hij dreigt vast te lopen. Deze unieke sapmachine geeft de hoogste sapopbrengst en is voor de echte fanatieke sapper een must!

Lang houdbaar gezond sap 
De unieke koude persing, met krachtige 3 PK motor en 86 toeren per minuut, zorgt voor minimale wrijving en voorkomt hittevorming. Door de snel draaiende delen ontstaat er geen warmte, waardoor alle essentiële vitamines & voedingsstoffen in het sap behouden blijven. Er komt tevens weinig zuurstof in het vocht, met als resultaat een prachtig, pulpvrij, ‘levend’ sap, dat in de koelkast maar liefst 48 uur houdbaar is. Het sap van deze luxe juicer, is een ware smaaksensatie, u proeft het meteen!

Veelzijdige sapmachine
De Angel juicer blinkt uit in veelzijdigheid:
- Fruitpers: maakt heerlijk & gezond sap van zowel hard als zacht fruit.
- Groentepers: maakt sap van alle soorten groente zoals tomaten, selderij, wortels, paprika, radijs & kool.
- Tarwegraspers: maakt vers sap van aloëbladeren, tarwegras en andere medicinale kruiden.
- Food processor: maakt heerlijke notenpasta, soep, tofu en melk uit zaden, amandelen en (soja)bonen.

Volledig van duurzaam RVS
De Angel Juicer sapmachine is van hoogwaardig roestvast staal (SUS-304) gefabriceerd. De fabrikant houdt strenge kwaliteitscontroles, met een extreem hoge duurzaamheid als resultaat. Ieder exemplaar wordt met de hand gemonteerd en gecontroleerd. Het RVS geeft de Angel tevens een prachtige luxe uitstraling en is ook zeer hygiënisch in gebruik. U haalt het apparaat in drie eenvoudige stappen uit elkaar, de onderdelen zijn gewoon geschikt voor de vaatwasmachine. 

Automatische afstelling perskracht

Door middel van slimme technologie (de fabrikant werkt  ruim 25 jaar aan de productontwikkeling) bepaalt de Angel automatisch de benodigde perskracht. Bij stugge vezels gaat de motor harder werken om de maximale hoeveelheid sap uit het groente of fruit te persen.

Kies uit twee verschillende types
U koopt met deze sapmachine een uiterst duurzaam apparaat, garant voor jaren sapplezier:

Model 5500 (€875,-) met handmatige reverse bediening.

Model 7500 (€ 975) heeft automatische reverse functie. De 7500 heeft een RVS van inox 18/8 dat is een legering uit 18%chroom en 8%nikkel.

Model 8500 ((€ 1150) Identiek aan de 7500. De  8500 heeft een RVS van inox 18/10 dat is een legering van 18%chroom en 10%nikkel. Inox 18/10 is iets harder en wordt gebruikt bij chirurgische instrumenten.

Type pers: elektrisch
Aandrijving: twin gear
Extra functies: food processor
Vaatwasbestendig: ja behalve de zeef
Netstroom : 230 V, 50 Hz
Energieverbruik : 150 Watt
Toerental: 110 omwentelingen per minuut
Afmetingen: 49,5 x 19,7 x 26,7 cm (lxbxh)
Gewicht : 8,0 kg
Kleur : RVS

Het verschil tussen 7500 en 8500: Beide sapmachines zijn technischbijna identiek. Het onderscheid tussen de beide modellen ligt in het materiaalgebruik voor de wormwielen en de zeef.
Voor de Angel 7500 is RVS gebruikt van inox 18/8. Dat is een legering uit 18% Cr (chroom) en 8% Ni (nikkel).
Voor de Angel 8500 is RVS gebruikt van inox 18/10. Dat wil zeggen 18% Cr (chroom) en 10% Ni (nikkel).
Dat laatste type RVS (Inox 18/10) is harder. Daarom wordt het ook gebruikt bij de productie van chirurgische staal.

Unieke kenmerken

Volledig RVS: alle onderdelen van de Angel juicer zijn gemaakt van roestvast staal (RVS). Staal geeft een hoge duurzaamheid en is gemakkelijk te reinigen. Ook geeft het de juicer een prachtige, luxe uitstraling.
 
Uitzonderlijk hoog rendement: de Angel juicer perst tot 80% meer sap en tot 3x zoveel voedingsstoffen uit groente en fruit dan andere sapmachines.
 
Automatische afstelling perskracht: door middel van slimme technologie bepaalt de Angel automatisch de benodigde perskracht. Bij stugge vezels zal de motor harder gaan werken om de maximale hoeveelheid sap uit het groente of fruit te persen.
 
Stille motor: de oersterke motor heeft voldoende kracht om fluisterstil uit te persen.
 
Veelzijdig: naast groente-, fruit- en tarwegrassap bereidt u met de Angel juicer ook heerlijke notenpasta, tofu en melk uit zaden, amandelen en (soja)bonen.
 
Gebruiksgemak: de Angel juicer is eenvoudig uit elkaar te halen en schoon te maken. Alle onderdelen van de Angel juicer zijn 100% geschikt voor de vaatwasmachine.
Minder schadelijke stoffen: de Angel heeft een speciale antibacteriële coating. Hierdoor worden 95% van de schadelijke stoffen op de schil van groente en fruit bij het malen verwijderd.
 
Veilig: de Angel juicer heeft zes veiligheidskenmerken. Het apparaat is daarom veilig te gebruiken, zelfs met kinderen.
 
-------------------------------------------------

De Angel juicer nader bekeken

Bent u een dagelijkse sapdrinker of raw foodist? Of wilt u simpelweg de beste slowjuicer op de markt in huis halen? Dan is de Angel juicer voor u de juiste keuze. 
Meer voedingsstoffen dankzij krachtige motor
Deze sapmachine heeft de krachtigste motor van alle slowjuicers. Deze kan de stugste celwanden doorbreken en zo de maximale hoeveelheid voedingsstoffen uit groente en fruit extraheren.
 
Duurzaamheid door 25 jaar productontwikkeling
De fabrikant werkt al ruim 25 jaar aan de productontwikkeling en strenge kwaliteitscontrole van de Angel juicer, met een extreem hoge duurzaamheid als resultaat. Het apparaat is van hoogwaardig roestvast staal (SUS-304) gefabriceerd. Ieder exemplaar wordt met de hand gemonteerd en gecontroleerd.
 
Gemakkelijk schoon te maken in de vaatwasser
Ook qua gebruiksvriendelijkheid laat de Angel juicer niets te wensen over. U haalt het apparaat in drie eenvoudige stappen uit elkaar, en de onderdelen zijn gewoon geschikt voor de vaatwasmachine.
 
Veilig in het gebruik, ook met kinderen
De Angel juicer heeft zes ingebouwde veiligheidskenmerken en is daarom geschikt om samen met kinderen te gebruiken.

1. Werking alleen mogelijk indien apparaat volledig is gemonteerd
2. Schakelaar op de achterzijde voorkomt onbedoeld inschakelen via de digitale bediening
3. Ingebouwde thermostaat voorkomt oververhitting.
4. Ingebouwde koppeling voorkomt schade aan motor wanneer een mes, stolp of ander object in de invoerschacht belandt
5. Dubbele bescherming bij schakelaar tegen elektrische schokken
6. Isolatie tussen motor en behuizing om schokken tegen te gaan

Lang houdbaar sap
De koude persing met krachtige 3 PK motor en 86 toeren per minuut zorgt voor minimale wrijving en voorkomt hittevorming. Er komt weinig zuurstof in het vocht met als resultaat een prachtige, pulpvrije, ‘levend’ sap, dat tot 48 uur houdbaar blijft in de koelkast. 
 
Lees meer
Merk: Angel
Type Pers: Twin gear
Aandrijving: Elektrisch
Afmetingen (L x B x H): 49,5 x 19,7 x 26,7 (cm)
Garantie: 5 jaar op motor en 3 jaar op onderdelen
Gewicht: 9,5 kg
BPA-free: Ja
Toeren/minuut: 82
Geluid (dB): 66 dBa
Stroomverbruik: 200W
Geen reviews gevonden
Bezorginformatie
Veelgestelde vragen