Angel 5500 slowjuicer
De Angel juicer (ook bekend als Angelia juicer) is de Rolls Royce onder de sapmachines. Deze slowjuicer is volledig van RVS vervaardigd en de enige sappers ter wereld met een 3 PK motor.Met een krachtige Twin-Gear aandrijving perst de Angel juice

Angel 5500 slowjuicer

 

Unieke kenmerken

Volledig RVS: alle onderdelen van de Angel juicer zijn gemaakt van roestvast staal (RVS). Staal geeft een hoge duurzaamheid en is gemakkelijk te reinigen. Ook geeft het de juicer een prachtige, luxe uitstraling.
 
Uitzonderlijk hoog rendement: de Angel juicer perst tot 80% meer sap en tot 3x zoveel voedingsstoffen uit groente en fruit dan andere sapmachines.
 
Automatische afstelling perskracht: door middel van slimme technologie bepaalt de Angel automatisch de benodigde perskracht. Bij stugge vezels zal de motor harder gaan werken om de maximale hoeveelheid sap uit het groente of fruit te persen.
 
Stille motor: de oersterke motor heeft voldoende kracht om fluisterstil uit te persen.
 
Veelzijdig: naast groente-, fruit- en tarwegrassap bereidt u met de Angel juicer ook heerlijke notenpasta, tofu en melk uit zaden, amandelen en (soja)bonen.
 
Gebruiksgemak: de Angel juicer is eenvoudig uit elkaar te halen en schoon te maken. Alle onderdelen van de Angel juicer zijn 100% geschikt voor de vaatwasmachine.
 
Minder schadelijke stoffen: de Angel heeft een speciale antibacteriële coating. Hierdoor worden 95% van de schadelijke stoffen op de schil van groente en fruit bij het malen verwijderd.
 
Veilig: de Angel juicer heeft zes veiligheidskenmerken. Het apparaat is daarom veilig te gebruiken, zelfs met kinderen.
 
-------------------------------------------------

De Angel juicer nader bekeken

Bent u een dagelijkse sapdrinker of raw foodist? Of wilt u simpelweg de beste slowjuicer op de markt in huis halen? Dan is de Angel juicer voor u de juiste keuze. 
 
Meer voedingsstoffen dankzij krachtige motor
Deze sapmachine heeft de krachtigste motor van alle slowjuicers. Deze kan de stugste celwanden doorbreken en zo de maximale hoeveelheid voedingsstoffen uit groente en fruit extraheren.
 
Duurzaamheid door 25 jaar productontwikkeling
De fabrikant werkt al ruim 25 jaar aan de productontwikkeling en strenge kwaliteitscontrole van de Angel juicer, met een extreem hoge duurzaamheid als resultaat. Het apparaat is van hoogwaardig roestvast staal (SUS-304) gefabriceerd. Ieder exemplaar wordt met de hand gemonteerd en gecontroleerd.
 
Gemakkelijk schoon te maken in de vaatwasser
Ook qua gebruiksvriendelijkheid laat de Angel juicer niets te wensen over. U haalt het apparaat in drie eenvoudige stappen uit elkaar, en de onderdelen zijn gewoon geschikt voor de vaatwasmachine.
 
 
 
Veilig in het gebruik, ook met kinderen
De Angel juicer heeft zes ingebouwde veiligheidskenmerken en is daarom geschikt om samen met kinderen te gebruiken.

1. Werking alleen mogelijk indien apparaat volledig is gemonteerd
2. Schakelaar op de achterzijde voorkomt onbedoeld inschakelen via de digitale bediening
3. Ingebouwde thermostaat voorkomt oververhitting.
4. Ingebouwde koppeling voorkomt schade aan motor wanneer een mes, stolp of ander object in de invoerschacht belandt
5. Dubbele bescherming bij schakelaar tegen elektrische schokken
6. Isolatie tussen motor en behuizing om schokken tegen te gaan

Lang houdbaar sap
De koude persing met krachtige 3 PK motor en 86 toeren per minuut zorgt voor minimale wrijving en voorkomt hittevorming. Er komt weinig zuurstof in het vocht met als resultaat een prachtige, pulpvrije, ‘levend’ sap, dat tot 48 uur houdbaar blijft in de koelkast. 
Lees meer
Merk: Angel
Type Pers: Twin gear
Aandrijving: Elektrisch
Afmetingen (L x B x H): 49,5 x 19,7 x 26,7 (cm)
Garantie: 5 jaar op motor en 3 jaar op onderdelen
Gewicht: 9,5 kg
BPA-free: Ja
Toeren/minuut: 82
Geluid (dB): 66 dBa
Stroomverbruik: 200W
Geen reviews gevonden
Bezorginformatie
Veelgestelde vragen