Angel 7500 slowjuicer
De Angel 7500 slowjuicer heeft net als de Angel 5500 een dubbele persschroef, maar is ook voorzien van een automatische terugslag functie.

Angel 7500 slowjuicer

Type pers: elektrisch
Aandrijving: twin gear
Extra functies: food processor
Vaatwasbestendig: ja behalve de zeef
Netstroom : 230 V, 50 Hz
Energieverbruik : 150 Watt
Toerental: 110 omwentelingen per minuut
Afmetingen: 49,5 x 19,7 x 26,7 cm (lxbxh)
Gewicht : 8,0 kg
Kleur : RVS

Het verschil tussen 7500 en 8500: Beide sapmachines zijn technischbijna identiek. Het onderscheid tussen de beide modellen ligt in het materiaalgebruik voor de wormwielen en de zeef.
Voor de Angel 7500 is RVS gebruikt van inox 18/8. Dat is een legering uit 18% Cr (chroom) en 8% Ni (nikkel).
Voor de Angel 8500 is RVS gebruikt van inox 18/10. Dat wil zeggen 18% Cr (chroom) en 10% Ni (nikkel).
Dat laatste type RVS (Inox 18/10) is harder. Daarom wordt het ook gebruikt bij de productie van chirurgische staal.

Unieke kenmerken

Volledig RVS: alle onderdelen van de Angel juicer zijn gemaakt van roestvast staal (RVS). Staal geeft een hoge duurzaamheid en is gemakkelijk te reinigen. Ook geeft het de juicer een prachtige, luxe uitstraling.
 
Uitzonderlijk hoog rendement: de Angel juicer perst tot 80% meer sap en tot 3x zoveel voedingsstoffen uit groente en fruit dan andere sapmachines.
 
Automatische afstelling perskracht: door middel van slimme technologie bepaalt de Angel automatisch de benodigde perskracht. Bij stugge vezels zal de motor harder gaan werken om de maximale hoeveelheid sap uit het groente of fruit te persen.
 
Stille motor: de oersterke motor heeft voldoende kracht om fluisterstil uit te persen.
 
Veelzijdig: naast groente-, fruit- en tarwegrassap bereidt u met de Angel juicer ook heerlijke notenpasta, tofu en melk uit zaden, amandelen en (soja)bonen.
 
Gebruiksgemak: de Angel juicer is eenvoudig uit elkaar te halen en schoon te maken. Alle onderdelen van de Angel juicer zijn 100% geschikt voor de vaatwasmachine.
Minder schadelijke stoffen: de Angel heeft een speciale antibacteriële coating. Hierdoor worden 95% van de schadelijke stoffen op de schil van groente en fruit bij het malen verwijderd.
 
Veilig: de Angel juicer heeft zes veiligheidskenmerken. Het apparaat is daarom veilig te gebruiken, zelfs met kinderen.
 
-------------------------------------------------

De Angel juicer nader bekeken

Bent u een dagelijkse sapdrinker of raw foodist? Of wilt u simpelweg de beste slowjuicer op de markt in huis halen? Dan is de Angel juicer voor u de juiste keuze. 
Meer voedingsstoffen dankzij krachtige motor
Deze sapmachine heeft de krachtigste motor van alle slowjuicers. Deze kan de stugste celwanden doorbreken en zo de maximale hoeveelheid voedingsstoffen uit groente en fruit extraheren.
 
Duurzaamheid door 25 jaar productontwikkeling
De fabrikant werkt al ruim 25 jaar aan de productontwikkeling en strenge kwaliteitscontrole van de Angel juicer, met een extreem hoge duurzaamheid als resultaat. Het apparaat is van hoogwaardig roestvast staal (SUS-304) gefabriceerd. Ieder exemplaar wordt met de hand gemonteerd en gecontroleerd.
 
Gemakkelijk schoon te maken in de vaatwasser
Ook qua gebruiksvriendelijkheid laat de Angel juicer niets te wensen over. U haalt het apparaat in drie eenvoudige stappen uit elkaar, en de onderdelen zijn gewoon geschikt voor de vaatwasmachine.
 
Veilig in het gebruik, ook met kinderen
De Angel juicer heeft zes ingebouwde veiligheidskenmerken en is daarom geschikt om samen met kinderen te gebruiken.

1. Werking alleen mogelijk indien apparaat volledig is gemonteerd
2. Schakelaar op de achterzijde voorkomt onbedoeld inschakelen via de digitale bediening
3. Ingebouwde thermostaat voorkomt oververhitting.
4. Ingebouwde koppeling voorkomt schade aan motor wanneer een mes, stolp of ander object in de invoerschacht belandt
5. Dubbele bescherming bij schakelaar tegen elektrische schokken
6. Isolatie tussen motor en behuizing om schokken tegen te gaan

Lang houdbaar sap
De koude persing met krachtige 3 PK motor en 86 toeren per minuut zorgt voor minimale wrijving en voorkomt hittevorming. Er komt weinig zuurstof in het vocht met als resultaat een prachtige, pulpvrije, ‘levend’ sap, dat tot 48 uur houdbaar blijft in de koelkast. 
 
-------------------------------------------------

Technische specificaties


Product: Super Angel Juicer
Model:
Verschil:
 
Angelia AG 5500 / AG 7500/ 8500
AG 7500 heeft automatische reversefunctie
AG 5500 heeft handbediende reversefunctie
AG 8500 als AG 7500 + hardere RVS
Voltage: 230 V
Spanning: 50 Hz
Stroomverbruik: 150 W
Toeren/minuut 86
Snoerlengte: 140 cm, geaarde stekker
Motor: Dubbelfasefunctie (Twin-Gear)
Gewicht: 9,5 kg
Dimensies: 19,7 cm breed
  49,5 cm lang
  26,7 cm hoog
Invoerschacht: 4,32 cm doorsnee
-------------------------------------------------

Wat kan een slowjuicer voor u doen?

Als u eenmaal besloten hebt om sappen een vast onderdeel te maken van uw dagelijkse voeding, zult u al snel de resultaten opmerken.

Na 10 dagen begint u zich merkbaar fitter te voelen. U slaapt beter en hebt bijvoorbeeld minder hoofdpijn. Uw stoelgang verbetert aanzienlijk.
Na 20 dagen bent u een deel van eventueel overgewicht kwijt. Ook ontwikkelt het drinken van sap zich tot een echte gewoonte.
Na 30 dagen zult u ontdekken dat het met enige beweging veel minder moeite kost om spiermassa te creëren. Ook barst u van de energie.
 
Let op: gedurende de eerste dagen kan het voorkomen dat u bijwerkingen krijgt (zoals hoofdpijn of vermoeidheid). Dit zijn verschijnselen die zich voordoen als uw lichaam zich ontdoet van grote hoeveelheden afvalstoffen. Deze ‘vergiftiging met terugwerkende kracht’ is slechts tijdelijk en het begin van een gezondere levensstijl. Blijf doorgaan en u zult zich binnen 10 tot 30 dagen ongekend vitaal en energiek voelen.
 

Wat is slowjuicing eigenlijk?

Het geheim van het maken van een hoge kwaliteit, ‘levend’ sap schuilt in de manier waarop het geperst wordt. Slowjuicing is een manier van persen die is ontstaan in Thailand. Door het sap op langzame snelheid (tot 90 touren per minuut) te persen en van het pulp te scheiden, blijven veruit de meeste smaak, vitaminen, mineralen en enzymen behouden.

Waarom levende sappen?

Een slowjuicer past kneuzende, malende en persende handelingen toe op de groente en het fruit, waardoor enzymen en voedingsstoffen beter behouden blijven. Het is vergelijkbaar met het koud persen van olijfolie of het malen door een gebit. Het resultaat is ‘levend sap’: vruchtensap dat bol staat van essentiële voedingsstoffen en levende enzymen.
 

Gezonder dan een sapcentrifuge

Een traditionele sapcentrifuge maakt gebruik van een scherpe rasp die op zeer hoge snelheid ronddraait (tot wel 20.000 toeren per minuut). Hierbij komt een enorme hoeveelheid wrijving en hitte vrij. Een aanzienlijk deel van de vitaminen, mineralen en levende enzymen gaat daardoor verloren. Ook mengt zich bij het centrifugeren zuurstof in het sap, waardoor deze al binnen enkele minuten begint te oxideren. U herkent dit proces aan de verkleuring en het scheiden van vaste en vloeibare delen in het sap.
 
Met een slowjuicer perst u sap van een onvergelijkbare kwaliteit. De hoge opbrengst betekent niet alleen meer sap, maar ook in het behoud van meer voedingsstoffen en enzymen.
 

Veelzijdiger dan een blender

Een blender maalt groente en fruit fijn door middel van messen die op hoge snelheid roteren in een kan. Dit is een methode die geschikt is voor zachte of vloeibare ingrediënten zoals banaan, aardbei, mango en yoghurt. Voor hardere groente- en fruitsoorten, zoals appel, wortel, kool, enzovoorts, is een blender ongeschikt. Bovendien blijven vellen en pulp altijd achter in het sap, waardoor het al snel een dik, klonterig mengsel wordt.
 
Een slowjuicer kan zowel harde als zachte groente- en fruitsoorten persen, en scheidt het pulp volledig van het sap. U maakt dus net zo makkelijk een supergezond wortel- of komkommersapje.
 

Milieubewust én gezond

Omdat een slowjuicer het sap tot de laatste druppel uit groenten en fruit perst, is het apparaat zeer economisch in het gebruik en genereert het een minimale hoeveelheid afval.
 

De enige pers geschikt voor tarwegras

Een slowjuicer is dankzij de langzame, kneuzende persing de enige sapmachine die tarwegrassap kan maken. Sapcentrifuges en blenders vermalen het gras tot kleine, onverteerbare deeltjes. Met een slowjuicer bereidt u 100% pulpvrij tarwegrassap. Ook andere bladgroenten en kruiden, zoals spinazie, sla of munt, zijn uitsluitend te persen met een slowjuicer.

-------------------------------------------------

Verbreed uw smaak met heerlijke recepten

Iedereen heeft van jongs af aan een voorkeur voor bepaalde smaken, maar wanneer u regelmatig nieuwe sapvariaties probeert, kunt u uw smaak verder ontwikkelen. Experimenteer! Uw mogelijkheden zijn onbeperkt en zo leert u nieuwe smaken ontdekken.

Om u alvast wat inspiratie te geven volgen hieronder een aantal van onze favoriete recepten:

- 4 wortels en 2 appels – dit recept heeft een hoog gehalte aan caroteen, vitamine C calcium, magnesium, fosfor, kalium, natrium en sulfer en is een prettige manier om van wortels te genieten als u bijvoorbeeld niet de gewoonte heeft groente te eten. Voegt u hier een klein beetje gember of venkel aan toe om uw smaakpapillen een extra prikkel te geven.
 
- 2 appels en 1 harde peer - een heerlijke groene opkikker
 
- 1 handvol tarwegras, 1 appel, gember en ¼ citroen – de ultieme manier om uzelf van binnen helemaal schoon te spoelen.
 
- Mango ijs zonder schuldgevoel - 2 grote rijpe mango's (schillen en in repen snijden, invriezen, uit de vriezer even op kamertemperatuur laten komen en persen). Voeg wat kaneelpoeder toe voor de smaak
 
-------------------------------------------------

Veelgestelde vragen

Is de machine waterbestendig?
De sapmachine is spatwaterdicht. Wanneer u natte handen heeft, kunt u deze het beste eerst afdrogen voordat u de machine aan of uit zet. Water in de aan/uitknop kan de machine beschadigen.
 
Kan ik de onderdelen in de vaatwasmachine doen?
Ja, de onderdelen zijn vaatwasbestendig. Voor dagelijks schoonmaken volstaat het echter om water te gebruiken. U kunt het beste het bijgeleverde borsteltje gebruiken om de zeef schoon te maken.

Voor een grote schoonmaak kunt u eventueel fornuisreiniger gebruiken, maar doet u dit vooral niet vaker dan eens per kwartaal.
 
 
Kan ik vruchten met harde pitten in de machine doen?
Een harde kersenpit, pruimenpit of abrikozenpit kan de zeef beschadigen. Verwijder daarom altijd harde pitten voordat u sap maakt. Wanneer u op de pit kunt kauwen met uw tanden en het doet geen pijn, dan kan hij zonder problemen in de Versapers.
 
Zijn harde vruchten en groenten schadelijk voor mijn machine?
Wortels en bieten zijn erg hard. Vezelige groente, zoals citroengras, stelen van kruiden en selderij kunnen erg taai zijn. Wanneer u deze producten gebruikt kunt u deze het beste in stukjes snijden voordat u ze in de machine doet. Daarnaast is het verstandig de producten te mengen met zachte producten zodat de uitvoer uit het apparaat soepeler wordt. Te snel te harde producten achter elkaar toevoeren kan uiteindelijk leiden tot snellere slijtage of beschadiging van de machine.
 
Ik heb al een sapcentrifuge of keukenmachine.
Deze apparaten zijn niet gemaakt om een hoge kwaliteit sap te produceren. De nadelen van sapcentrifuges en keukenmachines:
 
- Laag rendement: verlies van 30-80% sap bij rijpe of zachte vruchten en groente.
- Hoge mate van frictie, waardoor de aanwezige enzymen, mineralen en vitaminen vernietigd worden.
- Veel zuurstof wordt gemengd in het sap, waardoor oxidatie optreed en het minder lang houdbaar is.
- Minder geur, kleur en smaak.
- Veel lawaai.
 
Een slowjuicer is ontworpen voor het persen van supergezond, ‘levend’ sap met een ongeëvenaarde kwaliteit.


-------------------------------------------------

Betaling en verzending

Voor sapmachines die verzonden worden binnen Nederland geldt een verzendtarief van € 5,95. Producten die op voorraad zijn worden altijd binnen 24 uur verzonden. U heeft uw bestelling dus binnen enkele dagen in huis.

U kunt betalen via iDeal, PayPal of met vooruitbetaling per bankoverschrijving.

-------------------------------------------------

Service en garantie

Bij de Angel juicer krijgt u 12 maanden garantie op het gehele apparaat en 10 jaar op de motor.
Wij hanteren een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie op alle sapmachines en kweeksets mits als in nieuw staat, daarna 75 % van aankoopbedrag retour. Ben u niet tevreden over een product van ons? Stuurt u dan eerst een e-mail.  Wij lossen samen met u het eventuele probleem op. Vertellen u evtueel dan hoe u de producten terug kunt sturen. U betaalt dan alleen de verzendkosten voor het retourneren.

-------------------------------------------------

Inhoud van de doos

Sapmachine, vultrechter, zeef, houten stolp, 2x opvangbak, beschermkap, reinigingsborstel, reinigingsmes, handleiding.
Lees meer
Geen reviews gevonden
Bezorginformatie
Veelgestelde vragen