Personal Blender PB-350XL
Deze Personal Blenders zijn een ware aanwinst voor iedereen. Of u nu alleen of samen woont, werkt of sport, u zult hoe dan ook in staat zijn om uw voordeel te doen bij deze fantastische Personal Blenders.

Deze Personal Blenders zijn een ware aanwinst voor iedereen. Of u nu alleen of samen woont, werkt of sport, u zult hoe dan ook in staat zijn om uw voordeel te doen bij deze fantastische Personal Blenders. ‘Wat is er dan zo bijzonder aan die blenders?’ zult u zich mogelijk afvragen en daarop hebben wij het volgende antwoord voor u.

De Personal Blenders zijn met name bijzonder handig omdat u de mengbeker tevens als drinkbeker kunt gebruiken. Dit houdt in dat u direct na het maken van uw smoothie uit dezelfde beker kunt drinken. U hoeft dus niets anders vies te maken of te gebruiken en u krijgt zelfs verschillende soorten doppen bijgeleverd. Eén dop is speciaal om te drinken, de andere om de beker goed dicht af te sluiten, zodat u deze mee kunt nemen naar bijvoorbeeld uw werk of de sportschool. Mocht u alleen zijn, dan kunt u zelfs genieten van twee verschillende soorten smoothie op een dag, zoals bijvoorbeeld een gezonde proteïne shake en een lekkere smoothie met rauwe cacao en lekker fruit. Dit dankzij het feit dat er twee bekers bij de blender worden geleverd. Kortom, mogelijkheden te over!

Andere voordelen zijn dat u niet alleen zeer weinig schoonmaakwerk heeft aan deze blender, maar deze kleine blender tevens een krachtige motor heeft van maar liefst 200 Watt die zelfs koffiebonen, noten, ijs, bevroren vruchten, kruiden, zaden en vele andere voedingsmiddelen fijn maalt. Ook krijgt u, afhankelijk van het model wat u aanschaft, extra doppen, maatbekers en snijbladen bijgeleverd. Als allerlaatste voordeel kunnen we ook nog opnoemen dat deze blender bijzonder weinig ruimte inneemt in uw keuken en zelfs in uw reiskoffer past! Al met al wederom een fantastische product van de Tribest fabrikant!

Doosinhoud:

1 x Motor
2 x BPA-vrije XL beker van 68 cl.
1 x BPA-vrije grote beker van 47 cl.
1 x BPA-vrije kleine beker van 23 cl.
3 x deksel voor de bekers
1 x glazen Mason Jar drinkbeker van 47 cl.
1 x glazen Mason Jar beker van 35 cl.
1 x glazen Mason Jar beker van 23 cl.
1 x glazen Mason Jar beker van 12 cl.
3 x deksel voor de Mason Jar bekers
1 x deksel voor onderweg

 

Wat kunt u met de Mason Jar Personal Blender PB-350 XL produceren?
Met de Mason Jar Personal Blender PB-350 XL maakt u eenvoudig gezonde smoothies, sappen en soepen. Mason Jar PB-350 kan alles wat een grote blender kan, én meer. U stopt uw fruit en andere ingrediënten in de beker, schroeft de deksel met de mesjes op de beker en zet het op het motorblok. Vervolgens blenden en klaar. Met een extra deksel sluit u de beker af om mee te nemen of te bewaren. Wilt uw partner, kind of  vriend(in) ook? U kunt meteen een volgende beker maken met dezelfde of juist heel andere ingrediënten.

Wat voor soort smoothie krijgt u met de Mason Jar Personal Blender PB-350 XL?
De Personal Blender PB-350 XL zorgt ervoor dat groenten en fruit zeer fijn gemalen worden in de mengbeker. Voeg er een beetje vloeistof bij om het tot een drinkbare emulsie te maken. Vloeistoffen die vaak gebruikt worden: Water, cocoswater, afgekoelde (groene) thee, (karne)melk etc.

Naast smoothies maakt u met de Mason Jar PB-350 XL in een handomdraai: sauzen, soepen, dressings, milkshakes, yoghurt drinks, babyvoeding, pesto, notenpasta’s. Maar kunt u ook koffiebonen malen en ijsblokjes crushen.

Hoe maakt u de Mason Jar Personal Blender PB-350 XL schoon?
Omdat de Personal Blender PB-350 XL zijn werk doet in de beker waar ook uit gedronken wordt, scheelt dat veel schoonmaken. Vervolgens kunt u de onderdelen schoonmaken met een lichte zeepoplossing in de beker te doen en vervolgens kortstondig te ‘pulsen’. Tot slot kunt u de onderdelen eenvoudig onder de lopende warme kraan schoonmaken.

Waarom zou u voor de Mason Jar Personal Blender PB-350 XL moeten kiezen?

    Multifunctioneel – maakt eenvoudig smoothies, soepen, sauzen milkshakes en meer
    Eenvoudig in gebruik – snelle en efficiënte bereiding.
    Makkelijk voor onderweg – altijd je gezonde smoothie bij u
    BPA-vrij – de Personal Blender is BPA-vrij

Vele extra’s
U krijgt met deze uitgebreide blender veel extra’s geleverd in vergelijking met de andere Personal Blenders. Het grote verschil is dat u met deze blender mooie glazen bekers krijgt in plaats van plastic bekers.

    2 x BPA-vrije XL beker van 68 cl.
    1 x BPA-vrije grote beker van 47 cl.
    1 x BPA-vrije kleine beker van 23 cl.
    3 x deksel voor de bekers
    1 x glazen Mason Jar drinkbeker van 47 cl.
    1 x glazen Mason Jar beker van 35 cl.
    1 x glazen Mason Jar beker van 23 cl.
    1 x glazen Mason Jar beker van 12 cl.
    3 x deksel voor de Mason Jar bekers
    1 x deksel voor onderweg

Lire plus
Marque: Tribest
Dimensions (L x l x h): 12.7 x 12.7 x 31 cm
Garantie: 1 an
Poids: 2,3 KG
Moteur (CV): 200 Watt
Son (dB): -
Lames: 4
Vitesse de rotation: 10.000
Capacité: -
Broyeur à glace: Oui
Aucune évaluation n'a été trouvée
Bezorginformatie
Veelgestelde vragen