Personal Blender PB-250
Met de Personal Blender PB-250 maakt u eenvoudig gezonde smoothies, sappen en soepen. De Personal Blender PB-250 kan alles wat een grote blender kan, én meer.

Wat kunt u met de Personal Blender PB-250 produceren?
Met de Personal Blender PB-250 maakt u eenvoudig gezonde smoothies, sappen en soepen. De Personal Blender PB-250 kan alles wat een grote blender kan, én meer. U stopt uw fruit en andere ingrediënten in de beker, schroeft de deksel met de mesjes op de beker en zet het op het motorblok. Vervolgens blenden en klaar. Met een extra deksel sluit u de beker af om mee te nemen of te bewaren. Wilt uw partner, kind of  vriend(in) ook? U kunt meteen een volgende beker maken met dezelfde of juist heel andere ingrediënten.

Wat voor soort smoothie krijgt u met de Personal Blender PB-250?
De Personal Blender PB-250 zorgt ervoor dat groenten en fruit zeer fijn gemalen worden in de mengbeker. Voeg er een beetje vloeistof bij om het tot een drinkbare emulsie te maken. Vloeistoffen die vaak gebruikt worden: Water, cocoswater, afgekoelde (groene) thee, (karne)melk etc.

Naast smoothies maakt u met de Personal Blender PB-250 in een handomdraai: sauzen, soepen, dressings, milkshakes, yoghurt drinks, babyvoeding, pesto, notenpasta’s. Maar kunt u ook koffiebonen malen en ijsblokjes crushen.

Hoe maakt u de Personal Blender PB-250 schoon?
Omdat de Personal Blender PB-250 zijn werk doet in de beker waar ook uit gedronken wordt, scheelt dat veel schoonmaken. Vervolgens kunt u de onderdelen schoonmaken met een lichte zeepoplossing in de beker te doen en vervolgens kortstondig te ‘pulsen’. Tot slot kunt u de onderdelen eenvoudig onder de lopende warme kraan schoonmaken.

Waarom zou u voor de Personal Blender moeten kiezen?

  • Multifunctioneel – maakt eenvoudig smoothies, soepen, sauzen milkshakes en meer
  • Eenvoudig in gebruik – snelle en efficiënte bereiding.
  • Makkelijk voor onderweg – altijd je gezonde smoothie bij u
  • BPA-vrij – de Personal Blender is BPA-vrij
Lire plus
Marque: Tribest
Dimensions (L x l x h): 12.7 x 12.7 x 31 cm
Garantie: 1 an
Poids: 2,3 KG
Moteur (CV): 200 Watt
Son (dB): -
Lames: 4
Vitesse de rotation: 10.000
Capacité: -
Broyeur à glace: Oui
Aucune évaluation n'a été trouvée
Bezorginformatie
Veelgestelde vragen