Oscar DA 1000 Noir
Zeer tevreden zijn wij met onze nieuwste aanwinst. De oscar fabriek, die ook de matstone produceert, is er in geslaagd om met de DA 1000 (oscar Neo) de sapproductie te verhogen met 3-5% t.o.v. de DA-900 .

Zeer tevreden zijn wij met onze nieuwste aanwinst. De oscar fabriek, die ook de matstone produceert, is er in geslaagd om met de DA 1000 (oscar Neo) de sapproductie te verhogen met 3-5% t.o.v. de DA-900 (in Nederland bekend als de Vita5). Ook voor tarwegras is deze machine zeer geschikt. Bestemd voor het maken van sap groenten en fruit, bladgroenten, ongeacht of het nu hard of zacht. Kan malen koffie, walnoten, hazelnoten, soja, kruiden, zaden, dennennaalden, spruiten, diverse tincturen, pasta ... De Oscar slowjuicer perst heel langzaam met slechts 63 tot 75 omwentelingen per minuut. Het verplettert en perst het sap uit het fruit en groente.

Kenmerken:
- Stelknop voor pulp
- Snelle montage en demontage
- Reinigen in minder dan 2 minuten
- 10 jaar garantie op de motor en 1 jaar op de onderdelen
- Lage draaisnelheid van 63 tot 75 toeren per minuut en krachtige motor
- Hoge opbrengst
- Zeer droge pulp
- De lage snelheid zorgt voor minder schuimvorming en een koude persing.
- Ontworpen voor een stille werking en een lange levensduur
- Ingebouwde reverse functie voorkomt verstopping 

Extra uitrusting voor het malen van noten, specerijen, het maken van pasta, sojamelk, tincturen, siropen van sparren en dennen tips, ... De oscar DA-1000 is zeer geschikt voor het juicen van tarwegras, maar de machina haalt ook het maximale sap uit boerenkool, paprika en bladgroenten zoals peterselie en spinazie. Vanwege de stelknop kan de deze machine ook zacht fruit zoals sinaasappels zeer goed persen. Handig is je met de oscar DA-1000 machine ook babyvoeding en rauwkorstsalades kan maken. Daarnaast behoren notenpasta, humus, ijs van bevroren banaan, tot 1 van de vele mogelijkheden. De machine heeft een zeer compacte afmeting en is met zijn design een aanwinst voor ieder aanrecht.

Lire plus
Marque: Oscar
Type de presse: Vis simple
Moteur: Électrique
Dimensions (L x l x h): 250 x 180 x 226 mm
Garantie: 20 ans de garantie sur le moteur et 5 ans sur les accessoires
Poids: 6,4 kg
Sans bisphénol A: Oui
Vitesse de rotation: 63-75
Son (dB): 65 dBa
Puissance: 150W
Aucune évaluation n'a été trouvée
Bezorginformatie
Veelgestelde vragen