JuiceMe Slowjuicer - Sapstop met kraantje
De hier getoonde sapstop is een vast onderdeel van uw JuiceMe slowjuicer pakket en wordt gebruikt voor het (tijdelijk) stopzetten van de sapstroom uit de machine.

Extra Tarwegraskoning service: Levering van losse JuiceMe slowjuicer onderdelen! Wij leveren naast JuiceMe sapmachines ook vele losse bijbehorende onderdelen, zodat u ten allen tijden in staat bent om uw machine uit te breiden of weer compleet te maken indien een onderdeel beschadigd of verloren is geraakt.

JuiceMe Juicer – Sapdop: De hier getoonde sapstop is een vast onderdeel van uw JuiceMe slowjuicer pakket en wordt gebruikt voor het (tijdelijk) stopzetten van de sapstroom uit de machine. Ondanks de robuuste kwaliteit is het een onderdeel wat aan slijtage onderhevig is of kapot kan gaan. Niet getreurd, want de Tarwegraskoning biedt u de fijne mogelijkheid een nieuw exemplaar aan te schaffen. Dit zodat uw machine in no time weer optimaal loopt voor zowel voor het persen van uw dagelijkse verse sap als voor het maken van een grote verscheidenheid aan andere producten gemaakt door uw fantastische JuiceMe Juicer!

Lire plus
Aucune évaluation n'a été trouvée
Bezorginformatie
Veelgestelde vragen