Greenis Extracteur de jus Argent
De Greenis Slowjuicer is een verticale slowjuicer die op een langzame manier sap maakt waarin het grootste gedeelte van de vitamine en mineralen uit groenten en fruit nog aanwezig is.

Algemeen
De Greenis Slowjuicer is een verticale slowjuicer die op een langzame manier sap maakt waarin het grootste gedeelte van de vitamine en mineralen uit groenten en fruit nog aanwezig is. Naast dat de Greenis goed is voor het persen van fruit, groenten, bladgroenten is deze slowjuicer ook geschikt voor het maken van soepen, sauzen, notenmelk en zelfs ijs.

Resultaat
De Greenis slowjuicer scheidt het sap van de pulp waardoor de kwaliteit van het sap goed & lekker pulpvrij is. Ook hardere groenten-en fruitsoorten zoals bleekselderij, wortel en appel kunnen met schil en al door deze slowjuicer. Tot de allerlaatste druppel wordt het sap uit het fruit of de groente geperst.
Daarbij heeft deze slowjuicer ook de reverse-mogelijkheid, die te gebruiken is wanneer er iets verstopt raakt. Extra gemak om snel verder te kunnen sappen. 

Schoonmaken
De Greenis is erg eenvoudig schoon te maken. Door eerst de automatische zelfreiniger zijn werk te laten doen, wordt het laatste pulp weggespoeld. Daarna is de Greenis slowjuicer eenvoudig te demonteren en kunnen de onderdelen met warm water afgewassen worden. Voor de zeef wordt een schoonmaakborstel meegeleverd, om deze gemakkelijk schoon te kunnen schrobben.

Waarom de Greenis?

  • Eenvoudig – De Greenis slowjuicer is eenvoudig in elkaar te zetten, uit elkaar te halen en schoon te maken. De Greenis kan zichzelf reinigen, waardoor je meerdere sapjes kunt maken. Het automatische doorvoersysteem zorgt ervoor dat de producten zich niet ophopen in de slowjuicer.
  • Volledig – Met een fijne en een grove zeef kun je verschillende soorten sap maken. Daarnaast wordt de slowjuicer geleverd met een gratis tofu maker.
  • Krachtig – de Greenis beschikt over een krachtige Torque-inductiemotor, de persschroef en zeef zijn gemaakt van het enorm sterke materiaal Ultem® & het persvat en de opvangbakenk zijn van Tritium. Dit alles opgeteld zorgt voor jarenlang sap plezier!
  • Stil – De motor van de Greenis is erg stil & draait met 65 toeren per minuut.
  • BPA-vrij – De Greenis is volledig BPA-vrij.

Lire plus
Marque: Greenis
Type de presse: Vis simple
Moteur: Électrique
Dimensions (L x l x h): 21 x 14 x 44 cm
Garantie: 10 ans de garantie sur le moteur et 2 ans sur les accessoires
Poids: 6,8 kg
Sans bisphénol A: Oui
Vitesse de rotation: 65
Son (dB): 55
Puissance: 150W
Aucune évaluation n'a été trouvée
Bezorginformatie
Veelgestelde vragen