Bianco Primo Blender
Met de nieuwe Bianco Primo heeft u een hogesnelheidsblender die door zijn compacte vorm in elke keuken past. De blenderkan is met 7 messen optimaal in staat om bladgroen fijn te maken.

Met de nieuwe Bianco Primo heeft u een hogesnelheidsblender die door zijn compacte vorm in elke keuken past. De blenderkan is met 7 messen optimaal in staat om bladgroen fijn te maken. De Bianco Primo heeft een draaiknop waarmee de gewenste rotatiesnelheid ingesteld kan worden. Met de geïntegreerde Pulse functie kunt u kort en gericht de ingrediënten fijn maken.

Het bijzondere aan de Bianco Primo is dat u zelf de rotatiesnelheid/minuut kunt instellen van 1.500 Rpm tot 28.000 Rpm. De blenderkannen van de Bianco zijn onderling uitwisselbaar, dat wil zeggen dat elke blenderkan op elk type blender (Bianco Primo, Bianco Puro, Bianco Forte en Bianco Diver...) past. Dit geldt ook voor de "Bianco Blenderkan Flower voor droge bestanddelen", die u aantreft onder het aanklikbare kopje "ook aanbevolen" hierboven. Deze kan is speciaal geschikt voor het malen van noten en dergelijke. 

Lire plus
Marque: Bianco
Dimensions (L x l x h): 202 x 168 x 430 mm
Garantie: 2 ans sur le moteur, le récipient du mélangeur et un pilon
Poids: 4,3 KG
Moteur (CV): 1200 Watt
Son (dB): 95 dBa
Lames: 7
Vitesse de rotation: 1.500 - 32.000
Capacité: 1,5 L
Broyeur à glace: Oui
Aucune évaluation n'a été trouvée
Bezorginformatie
Veelgestelde vragen